Barneliv,  Livet er en fest,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Den nye frakke og en talentfuld 6-årig

“Jeg vil gerne have en iPhone 8, mor” …. det var udsagnet fra min 6-årige søn her til morgen i bilen. Jeg svarede nok lidt uld-i-mund, for for det første kom det direkte bag på mig, at “iPhone 8” overhovedet indgår i hans ordforråd og dernæst at han helt oprigtig mente, at sådan en skulle han da have 🙂 Da han havde fået de første 7-8 indvendinger ift hvorfor det på ingen måde ville være en god idé, svarede han så, at han “da også kunne nøjes med en iPhone 2”. Så faldt jeg lidt ned igen og glædede mig over, at hans teknologividen dog alligevel ikke var så stor som først antaget ha ha 🙂

Men når det så er sagt, så er han ret ferm med et kamera. Og selv om han må nøjes med min sølle iPhone 7 plus (ironi kan forekomme), så kan han noget. Jeg beder ham nogle gange tage et billede af mig, hvis vi er ude sammen. Han synes det er sjovt og jeg er ofte heldig, at få et ret godt billede i kassen. Således også i søndags, hvor vi var på luftetur til stranden. Jeg havde min nye frakke på og den blev da foreviget med fin baggrund und alles. Den klarede han lige og jeg er pænt imponeret over lige horisontlinje  og pæn placering af motivet i midten. Han tog senere et andet også, men det må I have til gode.
Frakken kan også ses lidt bedre her på dette billede og den kan købes her i to farver. (affiliatelink). The smart coat fra Odd Molly.

Læs også:  Sommerpostkort

Heldig er jeg. Tænk at han gider og tænk at han synes det er sjovt. Også. For jeg elsker det jo. Fotografering er noget af det bedste jeg ved og jeg er hende med den længste kamerarulle 😀

Ugen er i øvrigt skudt fint i gang med en emneuge med klasserne. Jeg arbejder jo med flygtninge og indvandrere og emneugen tager udgangspunkt i Kim Larsen. Virkelig spændende at se, hvordan mennesker, som ikke bærer Larsens kulturarv i blodet, tager imod de fine sange. De er meget interesserede og holder allerede hver især af forskellige sange. Går og nynner dem. Så hyggeligt.

Ramte den kære Larsens død også jer? Jeg indrømmer, at jeg både fældede tårer og var stille i temmelig lang tid. Har lyst til at sætte ord på det faktisk. Men tygger stadig.