Året rundt,  Livet er en fest,  Månedslisten,  Rejser og ture

Oktober byder på …

Ah! Der er noget helt særligt over oktober, er det ikke rigtigt? Det er som om september mest er sådan en slags overgangsmåned og det først rigtig-rigtig er efterår, når det er oktober. Måske er det også fordi der er så mange ting der forbindes med oktober og efterårsfarver. Efterårsferie (for mange) for det første, halloween for det andet og så de der hyggelige ting, som ture i den flerfarvede natur og indsamling af kastanjer mm til hyggelige nussetimer indendørs. Hvis man har have bliver den måske også gjort efterårsklar og de sidste æbler bliver plukket, bagt eller brugt til udepynt.
Vi tog forskud på oktober i går ved at indsamle smukke kastanjer i vores smukke omgivelser. Vi bor på mange måder helt fantastisk med masser af natur lige uden for døren. Det glemmer jeg nogle gange at sætte mere pris på.
Vi plukkede også en ordentlig omgang æbler fra træet. Det er seriøst verdens grimmeste æbletræ vi har i haven, men samtidig det mest produktive … jeg fatter ikke, hvordan det kan sætte så mange frugter. Og aner ikke, hvad jeg skal stille op med dem 😀

Halloween og smukke haver

Min oktober bliver alletiders! Jeg kan mærke det! 🙂 Allerede i denne uge er der et seminar torsdag-fredag med arbejdet, hvor vi skal være på Sørup Herregård; derefter kommer efterårsferien snart og jeg har besluttet jeg skal have malet i hvert fald to rum i huset, samt nå lidt længere i projekt “nedskalering af garderobe”.
Vi kommer bestemt også til at besøge TIVOLI, som åbner dørene til den Halloween-pyntede have d. 12. oktober. Besøger haven op til flere gange hvert efterår, for den er bare så fin altså. Håber på en familietur som sidste år, hvor vi inviterer mormor og morfar med.

Læs også:  Efterårets små projekter

Berlin – jeg er på vej!

Der er også blevet plads til en kærestetur til Berlin. Vi skal afsted i 4 dage og jeg glæder mig helt vildt! Har været i Berlin en del gange, men bliver aldrig aldrig træt af byen. Den er så fin. Og særligt om efteråret, forestiller jeg mig. Ser for mig de fine parker i smukke farver og føler allerede de røde kølige kinder i en blanding af efterårssol og kølig luft. Og kaffe. Masser af kaffe.
Hvis du har gode berliner-tips, så tøv ikke med at smide en kommentar!

Det er 7 år siden jeg sidst var i Berlin, men dengang skrev jeg bl.a. dette indlæg om en sær og spøjs forretning. Den vil jeg gerne besøge igen, for lurer lidt efter en blå militær-ish jakke og dér kunne man måske være heldig.

Jeg skal desuden også forbi Dermocosmetic og forsøge mig med sådan en fedtfrysningsbehandling og forhåbentlig når jeg også en ansigtsbehandling. Jeg trænger helt vildt! Skal nok fortælle mere om begge dele, når vi kommer så langt.

Se … bliver det ikke en mageløs måned? Jeg kan slet ikke vente. Der er efterårssommerfugle i min mave 🙂 Husk at følge med på instagram – der bliver nok at poste. Lige her.

Jeres tur …. hvad skal I lave?

3 Comments