Året rundt

Sommerklar?

Jeg er så sommerklar og tæller ned til ferie. Virkelig tæller ned. Jeg tror aldrig nogensinde jeg har længtes efter en sommerferie så meget som jeg gør i år. Måske er det fordi året har været så mærkeligt på grund af corona. Måske er det fordi meget arbejde har haft klumpet sig sammen. Jeg ved det ikke, men jeg kan mærke følelsen af, at der er meget knap energi tilbage og jeg trænger til at lukke mailen, tankerne, idebanken og alt det det. Trænger til at gå lange ture, sove (lidt) længe og have dage uden planer. Og hvis ønskefeen læser med, så en lille bitte kærestetur ud i det blå. Vi trænger. Og så skal det hele bare skylles ned med luftige kjoler og solnedgange, som den på billedet. Det var i fredags nede på Lolland.

Welness og udseende

Henover den sidste måneds tid, har jeg forsøgt at få ordnet alle de welnessting, som ikke var muligt under nedlukningen. Sådan at jeg også udseendesmæssigt kunne føle mig sommerklar. Det er blevet til en god ansigtsbehandling, frisør, fodteraput, tandlæge og franske negle (som så er vokset så hurtigt, at jeg vist ikke kommer uden om en tur mere snart, ha ha…. men pænt er det, synes jeg). Hvis jeg måtte vælge en ting ekstra så kunne jeg godt tænke mig at få ordnet mine øjenbryn med microblading i Vejle. Den klinik har rigtig fine anmeldelser og jeg er ikke bange for at køre efter et godt resultat.
Man kan nemlig godt se alderen begynde at sætte sine spor i form af øjenbryn der bare er lidt mere sølle end de tidligere har været og lidt “hullede” på grund af pletter uden hår. Tror nu ikke jeg får råd lige her med det samme. Den der tandlægetur var en af de dyrere og kostede 7 af de lange. Av. Der røg den nye taske eller øjenbryn. Men pyt – trods alt vigtigere ikke at have ondt i sin mund.

Læs også:  Tid til at komme ud på cyklen igen

Min ferie starter sådan rigtigt lige først i juli, men er uden vores borgere fra på fredag – hvad med dig; hvornår har du ferie? Og er du sommerklar?