Hjem og bolig,  Sommerhuset Mandalay

En handywoman vokser med opgaven

Lad mig bare være helt ærlig over for jer. Jeg har aldrig rigtig været hverkend handywoman eller håndværkertypen. Jeg har altid været typen, som duperes meget meget let over, hvad andre formår at lave selv. Sådan en smule misundelig over, hvad nogen kan udrette med sav, boremaskine, søm og skruer.
Til gengæld har jeg altid været meget iderig og god til at forestille mig løsninger … og til at tegne dem til andre, som så kan udføre.
Måske har det været sådan fordi jeg aldrig rigtig haft “brug for” selv at komme i sving, men jeg er så tilpas nærig at jeg nægter at give tusindvis af kroner (som jeg ikke har) for noget jeg helt ærligt godt selv kan eller kan lære. Kender I det?

Min mand er ret så handy anlagt – når det kommer til de større ting. Men maling og den slags har han ikke tålmodighed til. Han er god til at bygge, skabe og sådan. Alt det grove og nuvel, så må jeg jo i gang med det mere “sirlige”. SÅ nu skal jeg snart i gang med anneksets vægge i sommertoget. Det er nemlig sådan, at han lige om lidt er færdig med at isolere færdigt og sætte gipsplader op. Og – ja, så er det min tur.

Det er snart mig der skal i gang …

Heldigvis har jeg en rigtig god handywoman og maler i mit netværk, som har været en guldgrube ift alle mulige tips i forhold til spartling af gipsplader fx. Lige er jeg dog ikke helt enige med mig selv om, hvorvidt jeg skal forsøge mig med efter denne gode guide til microcement. Det ser simpelthen så flot ud! Under alle omstændigheder er det det jeg skal på badeværelset når vi engang når dertil. Men det kunne være jeg skulle øve mig på mine handywoman skills på annekset ….. Jeg synes i hvert fald jeg er vokset med opgaven bare det sidste år. Hvem ved hvad jeg kan om et par år! Ha ha 🙂

Her er malet ovenpå microcement – det ser da helt vildt godt ud? Billedet er herfra

Er du handywoman og kan alt muligt?

Læs også:  Det glæder jeg mig til i 2021: mere investering, en eksamen, mere Louis Vuitton, maling og en flot togvogn