Hjem og bolig

Bolig: Lækkert sengetøj

Jeg synes vi trænger til noget nyt sengetøj. Nogle mener det er verdens kedeligste køb, men jeg elsker det! Blødt og rart sengetøj er som balsam for sjælen og jeg kan godt lide at man samtidig synes det er pænt at se på. Det må gerne have et enkelt print, som ikke forvirrer. Cirkler er gode og rolige.

sengetøj

Sættet, som er det største på collagen, er faktisk fra børnetøjsmærket Fred’s World og da jeg udelukkende har haft gode erfaringer med deres sengetøj til børn, så kunne jeg godt tænke mig at forsøge mig med voksenudgaven også. Printet fås i flere farver, men alle rolige og pæne.
Design Letters har kastet sig ud i at lave sengetøj også. Jeg har slet ingen idé om kvaliteten, så hvis nogle af jer har det, må I meget gerne give lyd i en kommentar. Lad os vide, hvordan det er og om det lever op til prisen. Pænt er det immervæk og jeg gad det godt. Ku’ godt, som man siger 🙂
Det sidste sæt har jeg heller ikke den store erfaring med, men det har jeg dog mærket på IRL og det er lækkert. Det er CamCam der laver det rolige print, som er fint, enkelt og nok lidt tøset, men til gengæld trækker den blå farve det i modsatte retning, så det ikke gør så meget.
Der findes helt vanvittigt mange lækre sæt her og der er faktisk tit en god rabat eller to, hvis man holder øje med deres nyhedsbrev.

by Nord har også tilføjet et nyt print i form af en smuk isbjørn (og en smuk smilende sæl til børnene). Men nu har vi allerede 3 sæt derfra, så vil gerne prøve noget andet. Normann Copenhagen har lavet dette smukke smukke print og det er jeg altså også lidt forelsket i. Gad godt de havde lavet det som sengetæppe.

Læs også:  Funktionel og komfortabel indretning

Hvilket mærke er I gladest for hjemme hos jer?

14 Comments

 • Sascha

  vi er gladest for IKEAs bomuldssatin, men det er også fordi vi har dobbeltdyner 🙂 (Jep, en hver)

  Jeg synes ikke at Camcam er tøset. Og jeg ville vælge det hvis jeg var dig 🙂

  • Sascha

   Jeg har Design Letters viskestykker og dem er jeg ikke glad for. Meget tynd kvalitet.
   Men derfor kan sengetøjet vel stadig være ok

   • Marlene D

    Heller ikke jeg ….. men Katrine har sengetøjet og voucher anderledes for det. Jeg er nemlig heller ikke tilfreds med viskestykkerne – hverken fra DL eller by Nord desværre …. men pæne er det jo 😀

 • Katrine T

  Hej Marlene
  Min søn, Axel, har design letters. Det er mega lækkert og blødt. Og så har det den bonus at Axel allerede nu (han er jo samme alder, som din søn) øver sig på alfabetet ved at kigge på sin dyne.
  Jeg købte et sæt fra Camcam til lillesøster, og også det er jeg SUPER tilfreds med.

  • Marlene D

   Hej søde du
   Er det rigtigt? Jamen, så kan man måske godt finde på at købe det jo 😀 Sejt at han øver alfabetet allerede – det er lidt vildt 🙂
   Håber det går godt med lillesøster? <3 Jeg overvejer sengetæppet fra CamCam også ... så fint jo.

   • Katrine T

    Ja, han er lidt sej. Vi fik det i julegave, sengetøjet, og er virkelig glad for det. Det er superblødt.
    Tak, det går super fint med lillesøster – allerede en måned i morgen!
    Camcam er virkelig lækkert – sengetøjet til Erica er det første jeg har derfra, men bestemt ikke det sidste.

 • Bolize

  Lækkert sengetøj er en “familie-svaghed” tror jeg 🙂
  Jeg kender ikke design-letters, men by Nord er jo piv-skønt og Södahl ikke at forglemme. Fås både i ensfarvet og i nogle flotte print, hvis man er til det.

  • Marlene D

   Ja, det er det blevet ikke? Jeg har altid syntes det var så dyrt, men nu kan jeg næsten ikke leve uden lækkert sengetøj 😀
   Södahl er lækkert også ja …. det har jeg jo faktisk også 🙂

 • Birthe

  Jeg elsker “bæk og bølge” det til 35 kr i Føtex, men mest det dyre høje crepe ol. Helst helt Hvidt.
  Rillerne mod huden, når det er nyvasket, uhm.
  B