Hjem og bolig

Luk op for noget godt … Lidt småt og godt (konkurrence)

my workspace

Hjemme hos mig. Min lille arbejdsplads, hvorfra langt det meste blogging foregår samt den smule skolearbejde, som jeg stadig laver hjemme. Som jeg har nævnt tidligere, så har jeg planer om at udfylde et hjørne af stuen med integreret kontor – det vil gøre arbejdspladsen endnu mere personlig og også langt mere praktisk.
Der er få ting, som altid er i nærheden af mig i arbejdssituationer. Min Mac, mine mange notesbøger (blog, skole, Black Swan), kaffekop, overstregningstuscher (er stor fan af lister og overstreger med stor iver punkter som er færdige), lidt pastiller og nogle gange også lidt frugt. Haribo spurgte mig om jeg havde lyst til at vise en “Lidt godt og småt” – situation frem og var ikke et sekund i tvivl om, at det måtte blive min arbejdsplads. Den er jo god omend lille 🙂

Jeg er i øvrigt typen, som gumle-tænker og lige netop i dette øjeblik gumles der løs på en gul Haribo-pastil (god, men er størst fan af den røde faktisk!) imens jeg overvejer ordene til dig 🙂 Er der mon andre af jer, som også gumle-tænker? Haribo har lavet de her nye sukkerfri pastiller som fås i 4 varianter. De er lækre allesammen men mine favoritter er den røde og den grønne.

Vind
En af jer får selv muligheden for at teste dem … der venter nemlig en kasse med 8 pakker pastiller samt et lækkert gavekort til HAY (webshop) på 300 kr. Så kan efteråret gumles i møde på allerbedste vis! Du skal blot fortælle om noget “Lidt godt og småt” i dit liv i en kommentar. Jeg glæder mig til at læse om alle jeres små gode input (deltag senest onsdag) og udvælger derpå en heldig læser, som altså kan nyde de nye pastiller samt shoppe lækkert fra HAY. Held og lykke 🙂

Læs også:  Gid vi snart var ved indretningen

 

STORT tillykke til Karina Luther, som glæder sig over de små kys hun får af sin mand inden han tager på arbejde. Du har modtaget en mail 🙂

TAK <3 for alle bidrag – så mange søde, fine, sjove, kærlige imellem at det var umuligt at vælge; random måtte være gudinden … ville ønske jeg kunne øse præmier ud til jer alle.

haribo
I samarbejde med Haribo

 

57 Comments

 • Stine Pedersen

  Jeg har 2 små “godter” hjemme hos mig. William-kanin og katten Ludvig.. Min kæreste er tit ude og rejse.. Og kan ikke være sammen med andre mennesker hele tiden. De her 2 små dyr er de skønneste – de har aldrig en dårlig dag, de er bare klar til at hygge og blive nusset:-)
  En anden lille glæde er faktisk sukkerfri pastiller.. Mine 2 fantastiske kollegaer spiser (alt for mange!) hverdag..vi skiftes til, at tage med. Tænk at sådan en lille lakrids lige kan løfte ens humør:-) Er jo sukkerfri og smager godt! Næsten som lørdagshygge på en helt almindelig mandag:-)

 • Camilla K. Olesen

  Lidt småt og godt kan jo være mange ting. Jeg tænkte straks på min niece og nevø. De er små, men noget så skønne. Min helt store last ift. søde sager, er faktisk lakridser i alle afskygninger. Yndlingstidspunktet at indtage noget “småt og godt” for mig er, når jeg sidder med specialet ved computeren, men jeg har også altid en pakke lakridser/pastiller i lommen/tasken, når jeg er på farten. Derudover forbinder jeg noget “småt og godt” med et opkald fra familien eller en sød sms. 😉

 • Marlene Høj

  Lidt godt og småt i mit liv er mine børn – Eller dvs. meget godt og lidt småt 🙂 Jeg elsker også pastiller. Det er især i bilen at pastiller og lakridser (til tider) ryger ned i store mængder.
  Jeg har endnu ikke fået smagt Haribos nye pastiller, men de skal absolut prøves!

 • Sascha

  Lidt småt og godt for mig er min lørdag morgen.
  Jeg elsker at stå op lørdag morgen og spise morgenmad med min kæreste imens vi hører Mads og Monopolet og opdateres på ‘verdens situationen’ på hver vores ipad 🙂

 • Marina / cand.mor

  Har mange gode og små ting i mit liv. Først og fremmest min lille dreng, der så absolut ikke er lille, hvis man spørger ham selv. Men er man under en meter, er man vist lille i de flestes øjne. Dernæst har jeg nogle gode og små ting, som jeg sjældent forlader huset uden. Nemlig min vielsesring er er spækket med de fineste små diamanter, og er diamanter ikke essensen af “godt men småt”? 🙂

 • Heidi

  Jeg er absolut tænke-gumler, tale-gumler, se-tv-gumler, hygge-gumler, køre-bil-gumler (indsæt selv flere -gumler, listen er meget lang) og elsker alt fra frugt, chokolade, “knaseting” og ikke mindst lakrids! Små pastiller i en æske, er bare mere handy at have med i clutch’en, jakkelommen, i handskerummet osv.

  Når familien rigtig skal hygge, så elsker jeg at stå i køkkenet og kreere noget “småt og godt” som virkelig smager fantastisk og får sat gang i alle smagssanserne, her er råvarenes kvalitet absolut det afgørende. Når man vælger rene råvarer, behøver man ofte ikke så mange forskellige slags for at fremkalde noget virkelig lækkert. Mandens og podernes jubel er det hele værd når der serveres – og så behøver det ikke være store potioner, de sætter heldigvis meget stor pris på smagen 🙂

 • Mai O.

  Småt og godt. Når der er T I D til afkobling fra studiestress, svære teoritungetekster og (dejlige) børn med snot i hele skærmen. Mig-tid er en sjælden tid. Fx elsker jeg at strikke, men har på ingen måde tid til det. Suk. Småt og godt er de småt, korte stunder, hvor jeg lige kan lave.. absolut.. i n g e n t i n g. Eller hvor jeg bare kan trække vejret, ret dybt, og trisse lidt rundt i vores skov. Åh.

 • Helle

  For mig er lidt småt og godt flere ting. Den vigtigste er de små stunder med mine børn hvor tiden bare forsvinder, hvor vi er fordybet i en hyggestund sammen. Men, det er også når vi deler lakridser og gerne haribos den gule og ser hvem der kan få lakridsen til at vare længst tid. Mums lækker præmie.

 • lisbeth jørgensen

  småt og godt er da mine børn – helt små bliver de jo ikke ved med at være, men de små kommentarer de til tider kan komme med er absolut godt.

 • Pia Damgaard

  “Småt og godt” i mit liv er mine 4 børn. Endnu er de mindre end mig – og jeg putter dem derfor stadig i kategorien “småt”… 😉 Men inden længe vokser de 2 ældste drenge mig over hovedet… – så til den tid hører de så kun til “godt”… Whatever – så er det fantastisk at have børn <3

 • mette Kristensen

  Lidt godt og småt her hos mig er babypigen i min mave, som rumsterer rundt. Glæder mig til hun kommer til verden i næste måned. Noget lidt større, men mindst lige så godt er min datter på lidt over to år.

  Jeg vil elske at hygge med disse pastiller når lillesøster kommer til verden og jeg lige har brug for et et lille lakrids boost.

 • Mia C Andersen

  vi bor småt, var hvad jeg forsøgte at skrive. :). Så småt og godt hjemme hos os er min elskede gulvpude, som jeg flytter rundt efterhånden hvor der er fred og ro. Eller hvor jeg nu lige finder min dreng i gang med noget.
  Mia CA / aimlovelive@gmail.com

 • Karen

  Småt, men godt.
  At være rykket fra 190 kvms ægteskab og parcelhus til 52 kvm singleliv og baggårdslejlighed i et lyserødt bindingsværkshus inde midt i byen er vist den ultimative definition på småt, men godt. Der er ikke meget, men der er min elskede søn og mig og de basale fornødenheder… – og så behøver vi egentlig ikke mere.

  Det småtte, men gode i mit liv af dims og ting er min højtbesungne Samsung Galaxy S4 og min lillebitte Oilily-kosmetikpung. Telefonen er min ekstra hjerne med lister, numre, kalender, pc – alles! Kosmetikpungen kan redde mange situation med sit indhold af panodil, IKEAblyant og mikroblok, mascara, tyggegummi, plaster, lakridser, hårdims, læbepomade, den mindste pose vingummi til sønnike, når han er ved at gå død… – den er tæt på at sprænges i syningerne, men den holder endnu til alt, jeg har udsat den for.
  De to ting SKAL med i alle mine tasker, på alle ture og til alt, hvad jeg nu render til…

  Småt, men godt – evnen til at spotte, hvad har jeg brug for, hvad er “need to have og hvad er nice to have” tror jeg, er en yderst sund øvelse for alle mennesker. Ikke ud fra den betragtning, at vi bør skrotte alt, der ikke er livsnødvendigt, ingenlunde – men tage sine vaner og creature comforts op til overvejelse for at få nye øjne på sig selv. Måske kører vi for ofte i det samme spor, den samme sikkerhed, den samme musik i ørerne, den samme mascara, den samme garderobe… – og sker der noget ved at vende tingene ud på gulvet og tage et grundigt kik på det? Ingen siger, tingene bør laves om, måske fungerer det som det skal og føles godt og trygt – men kan vi vide det, før vi har kikket på det?

  Hav en dejlig dag – og tak for oplægget; det satte interessante tanker i gang.
  KH Karen

 • Tine Clausen

  Når jeg tænker småt og godt, tænker jeg på min dejlige, skønne franske bulldog Taico. Han er lille, men hans personlighed er stor! Han er en stor del af min hverdag, og tanken om at han en dag ikke er her længere er forfærdelig. Han er 5 år, og er derfor ved at komme op i alderen. Han har den mildeste personlighed, og er så god af sig. Uden tvivl, er han mit lyspunkt i en ellers hektisk hverdag <3

 • Pia Eriksen

  Lidt småt og godt kan jo være så mange ting – små hvide snefnug
  – små lækkerier
  – en fridag midt i det hele
  – blomster uden stilk overrakt af et barn

 • Katrine Gunnersen

  🙂 Jeg har en del småt og godt. 🙂

  Mine dejlige børn, men i særdeleshed også min nye kærlighed – en killing ved navn Mussolini 🙂

 • Maria Ørum

  Småt og godt er for mig mange ting, det kan være et smil fra min mand eller børn, det kan være en lille stille stund med en kop kaffe og tabletten på skødet.
  En sød hilsen fra en ven, små ting der lige giver hverdagen et twist 🙂

 • pia sroka

  Lidt småt hos mig må være min lille hundehvalp Prinsessa,den er dejlig blød,og elsker at lege,og blive nusset om,lidt godt må være min bolsje dåse som jeg altid har i nærheden,spiser dem når jeg bliver lækker sulten. 🙂

 • Tine

  Godt og småt kan være mange ting… Men jeg tænkte straks på på min gåtur på arbejde. Jeg er så heldig kun at have 500 meter på arbejde, men det betyder også at den lille gåtur alene om morgenen bliver værdsat og nydt til fulde. Helst helt uden musik i ørene eller telefonen fremme, bare gå og fornemme byen, der vågner op og folk der alle er på vej til dagens gøremål. Det er min lille hyggestund, hver morgen.

  Når vi nu snakker gumlen og lakrids.. så er både min kæreste og jeg afhængige af läkerol stevia pastiller, som altid ligger i enten vores jakkelomme, taske eller vigtigst af alt i bilen. Som min søster siger “jeg elsker at køre med jer, der får man altid køreslik” hehe.. Så jeg skal da helt sikkert prøve de nye fra Haribo!

 • Fie

  Lidt småt og godt er hjemme hos mig min lille hund! Han er lille og i den grad god. Jeg kommer altid hjen til en, som er glad for at se mig, en der vil putte og med ud i det fri

 • Betty Jacobsen

  Småt og godt er en lille tapas tallerken med ost, oliven lidt pølse og en god film i tv. Sammen med min mand

 • Mette K. Jensen

  Lidt småt og godt er, som mor til 4, ind imellem at kunne ‘stjæle’ sig en lille stund i sofaen med strikketøjet og en god kop kaffe. – Kunne da være skønt med lidt at gumle på 😉

  Efterårshilsen
  Mette 🙂

 • Lene

  Lidt småt og godt – kastanjerne i vindueskarmen og egernene i træerne på vej til arbejde, der er mange ting at glæde sig over 🙂

 • Christina Melchiors

  Jeg fokuserer benhårdt på “De små glæder”. Så meget at jeg har dedikeret et fast indlæg på min blog til det – for at tvinge mig selv til at huske det og værdsætte det.
  Fx en kop virkelig god kaffe. Jeg kan glæææææææææde mig til mine daglige kopper virkelig god kaffe. Eller til at være hjemme på et tidspunkt på dagen, hvor der bare er HELT stille fordi alle andre er på arbejde. I love it.
  Men der er også mange små glæder forbundet med mad, især når man er hyggegumler/tænkegumler/køregumler og jeg får kørt virkelig mange lakridser ned på den konto, så send dem gerne min vej! 🙂

 • Tanja Jensen

  Lidt småt og godt kan være mange ting. Det første jeg tænker på er dog min lille 4 kg. hund, som jeg mener til fulde lever op til den beskrivelse. Han er ikke meget større end en håndfuld, men har et kæmpe hjerte og er altid glad og giver alle i hans nærhed en masse kærlighed.

 • Rikke Andersen

  “småt og godt” for mig, er sukkerfri lakridser eller tyggegummi, når jeg sidder med hovedet begravet i skole og bøger, og læsning. “småt og godt” kan også i min hverdag betyde en sød lille morgenbesked fra min kære kæreste <3

 • Alberte Lynggaard

  Lige for tiden er “lidt godt og småt” når min mor er forbi og fylder mit køleskab 🙂 Jeg er studerende og pt uden job, så det er guld værd når hun er forbi med godter.

 • Jytte Eriksen

  Jeg er så heldig at have verdens dejligste lille franske bulldog, August. Der kan man virkelig tale om småt, men godt med hans 10 kg. ❤️❤️

 • Astrid

  Lidt og godt! Den kan kun være yngstebarnet. Der er ikke noget bedre end at sove ved siden af hende og beundre hende og håbe, hun gider det længe endnu.

 • Lene B.

  Lidt småt og godt, udover min teenager (men han er jo stor!)- er når jeg har været ude og løbe langs
  havet og i skoven, og sætter mig ved havet efter endt træning, og nyder udsigten over Århus bugten og
  i mit vandbælte har en lækker sund snack med – der er lige præcis plads til 2 dadelkugler i en lille boks
  som kan være i mit vandbælte! ;0)

  må prøve den gule og blå Haribo, dem må der være plads til i lommen :0))

  smil Lene :0)
  http://justlove2ndhand.blogspot.dk/

 • Maja F

  Småt og godt kan være mange ting. Men lige for tiden er en kop varm te om aften virkelig småt, men også mega godt…!

 • maibritt J

  lidt småt og godt.. hmm det må være mine neglelakker som jeg efterhånden har en ganske fin samling af 😀

 • lina Kragh

  Er begyndt at strikke 🙂 Det bliver til halstørklæder jeg vil give til nogen der ser ud som om de fryser

 • Annette Aarre Dalsgaard

  Lidt godt og småt hos mig er en Marsbar-is, når den søde tand skal afhjælpes. Jeg er i gang med et større vægttab og er nærig med kalorierne, men den is er så syndig i smag, men kun med 140 kalorier, så der er plads til den i ny og næ.
  Derudover var jeg så ualmindelig heldig at vinde din sidste fantastiske konkurrence <3 så er nødt til at prøve denne også….der er jo held ved DIG 😀

 • Helena

  Jeg vi meget gerne deltage især fordi det er den eneste slik jeg tør spise, da jeg desværre lider af en alvorlig sygdon

 • Camilla A

  Lidt godt og småt leder uden tvivl mine tanker hen på min fantastiske nevø på halvandet, som jeg netop har besøgt – han er for skøn! 🙂

 • Andrea Lungholt

  Lidt godt og småt i mit liv, kunne være mine søde lillebrødre Alfred på 9 år og hubert på 3 år

  P.s super giveaway

 • Emillia M.

  Lige på falderebet … Jeg vil sige noget lidt men godt må være … Tæller Summerbird? Deres lakridschokolade er helt fantastisk, og lige nu er det den jeg nyder. Små stykker af gangen, for det er hvid chokolade.
  Ellers så mit næsten daglige stykke tyggegummi lige efter skole. Det giver lige energi til at cykle hjem i regn og blæst.

 • Signe

  Svært at komme med en rammende kommentar til noget så bredt. Først tænkte jeg på kærlighed. Hellere lidt tid med en, som man virkelig elsker og som virkelig elsker mig, fremfor meget tid med en, hvor det er overfladisk.
  Derefter tænkte jeg på indretning. Meget hellere få fine ting, fremfor en overfyldt lejlighed, hvor tingene er tilfældige og ikke har nogen særlig betydning. Køber altså hellere en dyr ting, som jeg virkelig ønsker mig end mange ligegyldige ting.

 • Gitte Meier Nielsen

  I vores lille familie er vores datter Frigga på snart 4 år og vores super tamme undulat Max Motor ( har senere fundet ud af at det er en pige )De er mit lidt godt og småt. De to små Piger i mit liv kan jeg bare ikke få nok af. . Det vil sige at de er meget godt og småt for mig. Desuden så hvis jeg vinder de lækre pastiller så vil jeg lade min mor teste dem da hun er hel vild med Lakrids .

 • Anette Dahl Povlsen

  Jeg har idag lørdag bare hygget med mine 3 tøser uden legekammerater på besøg vi har spillet spil og været på tur i regnvejret , så vi har ladet op til en ny uge 🙂