Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Flats, but no flats … Blogs, but no blogs?

billi bi hidden wedge
Godaften 🙂
Smart … så smart at jeg lige bliver nødt til at dele det (plus et andet alvorligere spørgsmål) hurtigt med jer – resten af aftenen er nemlig besat af madplaner (sexet, I know), men også lidt forberedelse til arbejdslivet går i gang igen i morgen og hvis jeg er super god, så lige et enkelt afsnit eller to af den der serie – den er SÅ god. Sluger den råt!

Det smarte er mine nye støvler! Havde gavekort til Magasin, som brændte i lommen og med hjem kom de her fantastisk støvler, som har indbygget wedge! Flats udenpå …. wedge indeni. Synes det giver så mange points til Billi Bi at lave noget der er så fint og samtidig funktionelt. Kan desværre ikke finde dem online, men de har stylenummer 309, hvis nogen kan bruge det til noget. Er de ikke fine? Der kommer outfit i morgen, så I kan se dem in action.

Noget helt andet! Kunne godt tænke mig at høre jeres mening om noget. På denne blog rejser Blondinemor et interessant spørgsmål i et rigtig godt indlæg – Blog VS. Instagram? Er bloggen ved at uddø? Er Instagram ved at tage over? Personligt har jeg det sådan, at de to medier giver mig to vidt forskellige ting og jeg ville ikke undvære hverken det ene eller det andet, men måske er jeg alene om det synspunkt. Hvad synes I? Læser I færre blogs end tidligere? Eller måske sjældnere?

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

12 Comments

 • Fie

  Først: flotte støvler! Virkelig!!!

  Jeg er vild med instagram – men jeg læser stadig mange blogs med stor glæde! Blogs er mere personlig og dybdegående – hvor fokus på instagram flot er billedet! Men jeg er enig med dig – medierne spiller godt sammen 🙂

 • Line Es

  Jeg læser færre blogs, men det er ikke instagrams skyld, det er simpelthen fordi der er blevet så stor kvalitetsforskel på blogs. Jeg vil til en hver tid vælge et blogindlæg fremfor fem billeder med et filter på IG.

  -Jeg hader de blogs med en instagramkonto, som bruger det som en slags “bloglovin”: “Jeg har lige skrevet indlæg om læs på bloggen”.
  Så instagram håber jeg ikke tager over. Og det er også det jeg vælger fra, hvis jeg synes de sociale medier tager over. Så bliver appen lige slettet(nogen gange bare “lagt bagerst”), fordi det er for hurtigt et “fix”/tidsrøver.

  (Og blogindlæg der kun indeholder billeder fra IG, det er i min verden også no-go – så må man beslutte sig.. – ellers giver det ikke mening for mig at følge begge steder, og der kan facebook faktisk også sættes ind i samme ligning).

 • Alexia

  På ingen måde! Jeg går faktisk mere og mere væk fra instagram, det er da meget hyggeligt men aldrig i livet om det kan overtage blogverden.

 • Sacha

  Jeg har haft en periode på noget der minder om et år, hvor jeg ikke gad blogs, det hang mig simpelthen ud af halsen.
  Mest fordi nogle blogs begyndte at minde mere om de skjulte magasinannoncer, uden personlighed og lidt for poleret – det dimentralt modsatte af det tomrum jeg selv har befundet mig i.

  På Instagram får jeg mulighed for at følge nogle med samme interesse som mig, fordi det er billedet der er i fokus.
  Så for mig hænger de to medier ikke sammen.

 • Randi

  Det virker, som om der er en afmatning i øjeblikket i forhold til blogs, men jeg tror, at den bliver af midlertidig karakter. Billeder kan meget, men ord kan altså mere 🙂

 • Karina

  Jeg så godt hende post på IG i går. og smed også en hurtig kommentar.
  Jeg har det nok lidt som dig. IG er nu og her opdates, blogs er lidt mere uddybende/dybdegående. For mit eget syn er jeg nok begyndt at læse en masse andre blogs end tidligere og jeg har fundet nogle jeg måske ikke var støt på hvis ikke det var for IG, det er to medier der fede at kombinere syntes jeg.

  Og for min egen lille blogs vedkommende så har det da sparket lidt mere gang i den, tidligere var det jo mest en online dagbog til familie og venner vi ikke så så tit, lidt billeder fra hverdagen og såen. Men bliver da inspireret til at vise flere sider af vores liv frem via det blogs jeg selv læser med på….
  tror endda jeg har formået at få smidt et outfitbillede på bloggen, hvem havde troet det 🙂

  Så jeg vil ikke sige “VS” men mere et partnerskab mellem de to..

 • Karina B.

  De er rigtig fede dine støvler.

  Jeg læser stadig mange blogs, men er også vild med det Instagram kan.
  For mig at se er det bare slet ikke det samme, og for mit vedkommende kan det ene absolut ikke erstatte det andet.
  Jeg fortsætter altså ufortrødent med at bruge (alt for meget tid) på begge dele – OG facebook… 😉

 • Henriette // Blondinemor

  Tror heller ikke det ene kan erstatte det andet. Personligt følger jeg nogle af mine favoritbloggere på IG, og når de derinde poster en teaser til et blogindlæg, så bruger jeg det ofte til at hoppe hen på deres blog 🙂 Så måske IG kan være en slags ambassadør?

 • lovisen

  Jeg synes heller ikke IG kan det samme som en blog, min IG stjæler tid fra Facebook som jeg bruger mindre og mindre… er dog ikke helt klar til at droppe FB endnu.

 • Ann

  De støvler er da for seje, så smart fundet på… Jeg går helst ikke i helt flade sko/støvler..

  Jeg foretrækker at se og læse blog… Instagram er kun til korte beskrivelser og enkle billeder. Efter min mening to meget forskellige medier.

  Så fortsæt endelig med din BLOG!

 • Birthe

  Du må ikke gi mig sådan nogle chok, troede et øjeblik at du var ved at lukke ned.
  Jeg kan sagtens kigge lidt Instagram i ny og næ, det morer mig. Som tidsfordriv,kommentarerne og de smukke billeder.
  Men de gode blogs, som din, er for mig noget helt helt andet og meget bedre. Hvor har jeg hentet meget, ideer, tanker, inspiration, Udvidet min horisont.. Livet på en fransk vingård, bøger, en pige i Spanien, een der får mig til at le, der er flere og jeg elsker jer og følger tæt.
  Min dagligdag ville være fattigere uden Jer.
  Men jeg ved jo, at det koster, det er et stort arbejde.
  Tak for det.
  Birthe

 • Tina

  Jeg bruger en del tid på instagram, fordi det lige er så hurtigt at tjekke. Samtidig bruger jeg nok mindre tid på at læse blogs, end jeg før har gjort, fordi det er lidt mere tidskrævende, når man rent faktisk gerne vil læse teksten og samtidig følger mange.
  Jeg føler dog slet ikke, jeg får det samme ud af at tjekke instagram, som af at læse blogs. På instagram er det nemt lige at smide et like, men jeg føler ikke jeg “kender” personen bag på samme måde som når jeg læser en blog. Eller i hvert fald de fleste blogs. Så på den måde kan insta ikke erstatte blogs for mig, men være et godt supplement, bestemt.