diverse,  Hjem og bolig,  Livet er en fest,  Shopping og Inspiration

Hverdagsglimt: Den søde side af læselivet

Clean home tom dixon bookworm

Sikke et sent check-in det bliver for mit vedkommende i dag, men som jeg skrev, så er det en uge med ret lange dage og meget på arbejdsprogrammet. Håber jeres dag har været skøn og udbytterig 🙂

Når man er lærer og underviser de store elever, så er der tit og ofte overvægt at faglitteratur på ens bord. Om perioder, forfattere, læringsstrategier, ledelsesmodeller osv. og derfor når jeg meget sjældent at kaste mig over de mange spændende nye skønlitterære bøger, som kan læses af unge og som ellers kunne skabe endnu mere glimrende fornyelse i årsplanerne. Jeg har imidlertid sat mig et mål – jeg skal læse mindst én ny bog om måneden. Dels fordi det altid inspirerer til at gribe ting anderledes an, men også fordi der er noget helt særligt over at kombinere en god læseoplevelse med arbejde.
Lige pt er jeg ovenikøbet så heldig at mit lille læsehjørne dufter herligt af CLEAN’s home duft og at jeg kan markere, hvor jeg er nået til med mit fine bogmærke fra Tom Dixon – det var jeg så svineheldig at få i en pressepose her under pressedagene og jeg blev simpelthen så glad! Jeg har jo ønsket mig en Dixon Bookworm længe faktisk – se bare her. Normalt er jeg typen der bruger en brochure, et kort eller andet, men nu kan jeg da læse med stil og det hele, bum bum.

Just for the record … Selvfølgelig læser jeg også decideret voksenlitteratur, selv om jeg må indrømme, at jeg ikke når en tiendedel af alt det jeg gerne vil. Kender I ikke det? I var så gode at anbefale en masse fine titler her og jeg har allerede læst nogle stykker af jeres anbefalinger, men der er rigeligt til at holde mig beskæftiget længe endnu, så tak for det 🙂 Selv om man er voksen kan jeg altså anbefale den her bog … den er vildt god og hurtigt læst. Plottet og historien er virkelig anderledes på den gode måde. Sejt tænkt.

Læs også:  Gid vi snart var ved indretningen

Hvad læser du i øjeblikket?

CLEAN HOME fragrance fås HER og Tom Dixon Bookworm fjer fås HER og forstørrelsesglas HER

Dig og mig ved daggry fås HER

(adlinks)

2 Comments

 • Metteline

  Sikke et fint bogmærke 🙂 Jeg har også netop læst Dig og mig ved daggry (slugte den på én eftermiddag, kunne ikke lægge den fra mig), jeg er nemlig bibliotekar på et børnebibliotek, og har tidligere anmeldt masser af børnebøger på http://fortaellingen.dk/ i øvrigt, så jeg læser også en masse billedbøger, børnebøger og ungdomsbøger for at holde mig opdateret – og der kommer heldigvis så mange gode 🙂 Kan i øvrigt anbefale Kings of Jutland, også af Glenn Ringtved, den er ret sjov 🙂

  • Malsen

   Ja, ikke? Det er så pænt jo 🙂
   Du må have verdens bedste job, tror jeg ….tak for anbefalingerne. Dem vil jeg sende efter nogle af mine store elever.