Min stil,  Skønhed

Lun Lundgaard og blonde Black Swan buksedragt

black swan fashion buksedragt

Hej mandag og hej med jer. Håber den ekstra sovetime fra weekenden har gjort jer godt, så I er mødt på job med fornyet energi. Det er jeg! Jeg kan mærke det bliver en travlt men god uge, selv om min hjerne ikke helt forstår, at det meget snart er d. 1. november. Det er så kliché at skrive sådan, men jeg ved virkelig ikke hvor tiden forsvinder hen. Drømmer mig altså lidt tilbage til Bulgarien eller de bare ben med short og skovmandstern. Vi kom til at snakke om det i går herhjemme og det er altså virkelig ikke for at lyde uforskammet eller utaknemmelig, men jeg gad godt at være deltidsdansker. Fra maj til oktober i Danmark og så et eller andet varmt og lækkert duftende sted resten af året – som her fx! Må vist hellere bare se at blive selvstændig eller noget, sådan at man kan være, hvor det skal være. Wishful thinking … så bare en lille ferie da 🙂 Vi får se. Har også lige lidt London på tapetet igen ved årskiftet, så der skal jo være penge til det hele. Savner i øvrigt lidt det lange har, når jeg ser de her billeder.

I fornemmer måske regnen på kameralinsen – hvis ikke, så var det pænt strålende da jeg tog billederne af det her outfit. Lækkert lunt og alligevel feminint med buksedragt fra Black Swan med fine blondedetaljer og strikjakke fra Lundgaard. Lundgaard, hvis ikke I kender det, er en del af Etage, som laver vildt lækkert overtøj bl.a. Grundlæggeren af firmaet hedder Lundgaard til efternavn og har altså lavet en lille strikkollektion/ undermærke med hendes eget navn.

Læs også:  Må I alle ...

Satte lidt knald på læber og negle med test af  L’Oreáls nyeste Collection Exclusive Pure reds, som er en serie der fremhæver forskellige røde nuancer. Jeg har Blake Lively’s udgave på læberne og J-Lo’s version på neglene. Virkelig smukke farver og lækker kvalitet.

Lundgaard strik black swan jumpsuit outfit

9 Comments

 • Lullumut

  Jeg vil også meget gerne være deltids dansker – og selvstændig, så jeg forstår dig udemærket 🙂 Synes allerede det er mørkt og koldt, og det er det jo slet ikke endnu 🙂
  Kan godt forstå du savner det lange hår, men det her er altså lige en tand mere lækkert 🙂
  Og din cardigan er helt fantastisk! Mm, ville elske at varme mig i den.

  • Malsen

   Nej, det er jo det? Hvad skal vi stille op når det for alvor bliver vinter!? 😀

   Tak, søde, jeg er jo også glad for det. Men suk … mit lange lange hår.

 • Sascha

  Jeg elsker Danmark og alle vores skønne årstider. Efterår og vinter er faktisk mine farvoritter 😀

  Det klæder dig godt med lidt rødt på løberne uden det bliver et malet læbestifts-look, hvis du forstår 🙂

  • Malsen

   Åh, men det gør jeg jo også Sascha …. på billeder 😀 Jeg er så dårlig til alt under 20 grader, ha ha og sjovt og jeg hader alt for meget tøj. Især strømper. Det er det værste!

   Mange tak! 🙂 Jeg er slet ikke til det meget kraftigt malede med mindre det er sådan super fest-look jeg skal lave.

 • StyleStories

  Ih hvor er den bare pæn og lækker den strikjakke, den ville passe godt ind i min garderobe 🙂

  Klæder dig så godt med den farve på læberne, den (og du) er smuk!