diverse,  Shopping og Inspiration

Kalenderlåge d. 10. december: Smukke vinterlakker fra Kure Bazaar

kure bazaar
Bag denne decemberdags låge finder I tre lækre lakker fra Kure Bazaar, som laver produkter, hvor hoveddelen af ingredienserne er naturlige og stammer fra ting, som fx hvede, kartofler osv. Jeg har tidligere beskrevet dem i detaljer, samt underholdt med, hvor betaget jeg var af holdbarheden…. det er jeg stadig! OG nu kan jeg ovenikøbet tilføje at lakkerne ikke blive dårlige af at stå lidt uden at blive brugt. Ryst en gang og så er de fine igen. Virkelig gode produkter.

Der er tre nye farver på højkant – det er dem, som I ser på billedet. De er edderflotte og ville da passe uovertruffent til julens fester. Den sorte fx skulle da ikke gå mange gange rundt om min neglelakskuffe før den var blevet adopteret permanent 😉

For at vinde, skal du fortælle os, hvad du “jule-forbinder” med de tre farver fra Kure Bazaar. Altså, hvis du tænker på jul/nytår og dernæst farverne her, hvad er så det første, som popper op. Dernæst skal du “followe” bloggen på Bloglovin’ – det gør du lige her.
Skriv en kommentar senest d. 15. december, så er du med i kapløbet om dem alle tre 🙂

 

STORT tillykke til SARA (med en mail der ender på live.dk), som har modtaget en mail 🙂

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

65 Comments

 • Lene Bringsjord

  Den sorte og hvide forbinder jeg med nytåret, stjerner og renhed hvor jeg forbinder den grønne med julen, juletræet og naturen der bringes ind i vores stuer i julen. :0))

  Skøn give-away

  glædelig december
  smil Lene.

 • Julie Jensen

  Den grønne får mig til at tænke på gran og juletræ, den hvide på forhåbentlig nyfalden sne juleaften og den sorte på midnats fyrværkeri nytårsaften 😉

 • Christina Bonke

  Sort er den mørke vinternat, hvid er den smukke sne og julemandens skæg og den grønne er den skønneste julegran. 🙂

 • Louise FB

  Kommer til at tænke på de tidlige aftener (sort), den knasende sne (hvid) og juletræet med sin pynt (grøn)

 • Lina

  Jeg tænker på julekugler når jeg ser den grønne, og vinter samt lys/mørke når jeg ser dem sorte og hvide

 • Cecilie Pedersen

  Den sorte forbinder jeg med en flot jule natte himmel, den hvide forbinder jeg med den hvide jule sne og den grønne med et flot juletræ.

 • Bolize

  TE 🙂
  Grøn te = fingre med grønne negle, der holder om det dampende krus
  Sort te = … sorte negle …
  Hvid te = … hvide negle …

 • Maria Ørum

  jeg tænker på frost og sådan en rigtig flot sort frostklar nattehimmel og så selvfølgelig sne

 • Stine B

  Sort minder mig om den mørke tid vi befinder os i heri julen..

  Den hvide minder mig om sne – kunne være fantastisk med en hvid jul 🙂

  Og grøn forbinder jeg med juletræ 😀

  God jul.

  Kh. Stine

 • Helle Rick

  Grøn og hvid er umiddelbart juletræet med sin pynt og den lille sorte er dresset til den hyggelige juleaften 🙂

 • Maja Fuglsang

  Den sorte forbinder jeg med nytårskjolen, som for mit vedkommende ofte er sort… Grøn og hvid er det fine juletræ når det er pyntet med guld og hvid hjemme ved min mor… 🙂

 • Baysen

  Umiddelbart forbinder jeg ikke farverne med jul eller nytår. Derimod forbinder jeg dem med vinter og sne. Januar er deres måned! Især den grønne som jo er håbets farve.

 • Minela

  Den sorte forbinder jeg med mørke. Det bliver jo tidligt mørkt her i vintertiden. Selvom jeg ikke holder jul kan jeg alligevel godt forbinde den grønne og den hvide med et juletræ.

  Det er nogle super fine farver især den grønne er jeg vild med 🙂

 • ann kjeller

  Lækre lakker der får tankerne hen på nattehimlen med lysende hvide stjerner som skinner ned på det smukkeste grønne Normannsgrantræ .
  Rigtig god jul og masser af smil 😀 😀 😀

 • Camilla Thisted- Widtfeldt

  Den hvide giver mig tanker til en hvid jul, at sneen daler lige så stille ned den 24-12-2013. Den grønne får mig til at tænke på Nytprsforsætter, det er vores visioner og drømme og den sorte betyder for mig i år et trælst år bliver afsluttet og kommer til ende. Med min mor med tilbagefald af kræft, jeg selv en evig kamp mod systemet fordi jeg er kronisk syg. Så jeg glæder mig til at jeg forhåbentlig kan tage den grønne farve på og bruge den noget mere i 2014, håb og drømme for mig og min familie ❤️

 • marie-louise posgaard larsen

  Sort – tænker minimalistisk jul med enkle detaljer, inget stor halløj.
  Grøn – Juletræet i al sin magt. Wauw. Duften er næsten bedre end synet.
  Hvid – Sneen, og ja.. den magt. Folk bliver godt nok hysterisk, så snart der er sne. Så er der det ene i vejen, og så det andet. Hvad med bare at nyde sneen, så længe den er her?

 • Trine

  Jeg er særdeles traditionel, så den hvide må være sne og den grønne juletræet. Den sorte må være farven på alle gaver, jeg får, der kan placeres på min krop – tøj, sko, tasker, smykker 🙂
  Kh Trine (Trinestevn (a) yahoo.dk)

 • Rikke FM

  Jeg tænker først og fremmest juletræ og sne – den sorte har jeg sværere ved at forbinde med julen, da jeg ikke forbinder julen med sort – så skal der da lige være julenat.

 • Pernille E.

  Sne – den lille sorte (af blonde) og den underkjole jeg gerne ville have indenunder (hvis den findes…) 🙂

 • Gitte Nielsen

  nej hvor lækkert, vil da rigtig gerne deltage i din julekonkurrence,både min datter og jeg vil elske at gøre os fine med de smukke lakker

  rigtig glædelig jul

 • Jane Rønsted Tvede

  den hvide er snelandskabet og den grønne er juletræet og sort er nytår <3
  hold da op hvor ville jeg blive den lykkeligste kvinde hvis jeg vinder <3

 • Birna Lambaa

  Den sorte, minder mig om vinternatten . den hvide sne, og lyset i natten og fyrværkeri, og endelig den grønne er jo julens farve – juletræer 🙂
  De er så superflotte alle 3!! 🙂

 • Camilla K. O.

  Jeg tænkte straks på et snedækket landskab med juletræer, som endnu ikke er blevet fældet. Den sorte minder mig om de mørke nætter vi har her om vinteren. Min kæreste udbrød straks da han så dem, at de 3 farver minder om det smukke gavepapir og bånd, som jeg har pakket julegaver ind i (og det har han faktisk ret i – vores fokus er åbenbart ikke samme sted) 😉

 • Katrine

  Uuh, der er jo umiddelbart mange ting, man kunne associere lakkerne med. Den sorte forbinder jeg med en tindrende stjerneklar nytårsnat, hvor lyset fra fyrværkeriet endnu ikke har forstyrret himlen. Den grønne vækker mindelser om, at vi stadig har iskolde fester tilgode, inden foråret atter dukker op, og den hvide minder mig om vinterens første puddersne. Så skrøbeligt og fint 🙂

 • Monica Figgé Jensen

  Jeg tænker jul og nytår. Grøn er en del af julens farve pga. juletræer. Det sorte og hvide får mig til at tænke på nytår. Enten kjole og hvidt, eller en mørk nat oplyst af hvide stjerner og nytårsskyts 🙂

 • Maja K

  Ahhhh, jeg tror lige jeg fik inspiration til farve paletten til min næste julefrokost! Lækre sorte leggings, en super fin tealfarvet nederdel, en hvis silkebluse, og så mine sommer-udsalgs-fund teal plateau pumps!!

 • Signe Andersen

  Jeg tænker egentlig bare utraditionelle julefarver, hvilket jeg synes er fedt. Julepynt, tøj til højtiden osv. behøver ikke altid blive holdt i rød, guld og sølv. Det er fedt med andre farver!

 • Tine Clausen

  Jeg tænker snedronningen. Dette julestykke går på flere af landets teatre, og jeg har set den i aalborg. Den grønne for Kaj og Gerda i skoven, den hvide for snedronningen, og den sorte for den skønne krage. De hænger sammen 🙂

 • Rikke Marie

  Den sorte, mørket udenfor, den grønne gran og JULETRÆ og den hvide, det snelandskab (der forhåbentlig kommer) 🙂

 • Anni

  Jeg tænker sneklædt juletræ 🙂
  Det sorte er foden på træet, det grønne træet og det hvide må jo så været sneen 🙂

 • Mai Odgaard Petersen

  Den sorte må være en brændt brunkage, den hvide mælkeskum på min latte og den grønne en flot julekugle med guld på. ÅH! Og den brændte brunkage hører sig altså til. Jeg er lidt distræt. Flotte farver!

 • Linda

  Jeg kommer til at tænke på, at hvid er hvid jul, grøn er gran og juledekorationer og sort er den lille sorte kjole til nytårsaften.

 • Rebekka

  jeg kom til at tænke på min vindueskarm, hvor julepynten er repræsenteret med den grønne og den hvide farve. Den sorte farve er min lysestage, som også fungerer som adventsstage her i juletiden 🙂

 • Katrine K

  Den sorte får mig til at tænke på nat (som i jule- eller nytårs-) den grønne tænker jeg på gran og juletræ og den hvide får mig til at tænke på sne…
  Tilsammen er de en perfekt jul 🙂

 • Åse Lejbølle

  Fede lakker – specielt den grønne kunne jeg godt hungre efter til juleaften, hvor jeg synes, den ville passe godt til de andre grøn-røde farver ;-).
  Den hvide er selvfølgelig til fester og hygge midt i julen – ikke mindst når der skal skøjtes udenfor, mens sneen forhåbentlig falder blidt.
  Den sorte er til festen nytårsaften og -nat, hvor stilen skal være mere skarp og meget feminin ;-).