Min stil,  Shopping og Inspiration

En masse vand og fede farver

WP_20131209 1 WP_20131209
Det har været en alt for fantastisk dag i selskab med 60-års-fødselar, øvrigt familie og hel flok fisk. Jeg er duperet over Den Blå Planet – havde slet ikke regnet med at den ville være så flot.
Mit outfit var bare praktisk og simpelt uden for mange dikkedarer – strik fra Part Two med lynlås i ryggen (hvilket ikke rigtig ses jo) og støvlerne fra Designers Remix med guldnitter. Og naturligvis lidt leo i form af tasken. Synes jeg ser underlig lang ud i ansigtet, men billedet er taget med telefon, så måske det er derfor. Ellers er jeg bare umanerlig træt, hvilket bestemt også er en mulighed 😀

I dag har søde blogven en fin præmie i dagens låge ….. se den og deltag her, hvor du er garanteret styr på lokkerne 😉

Læs også:  En rød kimono når solen går ned

2 Comments