Livet er en fest,  Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Outfit ripped jeans, neon and Mulberry Dorset

neon 2

Hej med jer!
Så er jeg hjemme igen. Vi landede tidligt i går morges, men eftersom vi ikke havde sovet hele natten, så var vi noget hængte i går og det eneste, som virkede rigtigt var at tage tempoet helt ned, pakke lidt ud, drikke kaffe, spise pizza og se VM-finale.  Nåede derfor ikke helt alt det jeg ellers havde planlagt – deriblandt at tjekke ind her og pippe lyd.
I øvrigt, så er det simpelthen altid så surrealistisk at komme hjem fra ferie. Det ene øjeblik sidder man på en lækker balkon og iagttager fuldmånen og det næste sidder man ved sit bord derhjemme og begynder alverdens to-do lister i hovedet. Fra frihed til hverdagens rumle. På meget kort tid. Utroligt vi kan egentlig. Anyways, så har det virkelig været den skønneste ferie. Jeg vil rigtig gerne skrive et større indlæg om Bulgarien/ Obzor og det sted vi var, sådan at I måske kan finde inspiration i det. Det kommer, når jeg har skriveånden og har fået set alle billeder igennem. Noget særligt I mon gerne vil vide noget om?

Der var utrolig mange lækre spots til at tage outfitbilleder og tror muligvis dette sted var mit yndlings. En blæsende aften ved vandet, hvor vi var på konkyliejagt. Neon er bare en lækker detalje … trendy eller ej og så var min nye Mulberry-taske jo med mig på farten. Er så glad for den – den kan lige præcis det jeg manglede, så det var et godt køb! 🙂
Kan I lide outfittet?

Outfit
Jeans fra Topshop (mine er ‘tall’ HER – normal længde HER) * Cardigan og top fra Black Swan (HER og HER) * espadrilles fra H&M (HER – nedsat) * armbånd fra DAY (HER – nedsat) * taske fra Mulberry (HER sort nedsat, HER grøn nedsat, HER brun )
Der er benyttet affiliatelinks på nogle links

neon 3 neon 1

Læs også:  Weekendplaner

8 Comments