Livet er en fest

Det beklager jeg …

Det er ikke fordi mit kommentarfelt er særlig aktivt og derfor har jeg ikke bidt mærke at der var noget galt herinde. Der skulle gå nogle uger før der heldigvis var en der reagerede og skrev om bloggen var lukket for man kunne ikke tilgå den. Whaaaaaat. Jeg fandt ud af årsagen og nu er der er altså ro på igen men blev helt ærligt lidt svedt ved tanken om at snart ti års arbejde bare sådan var blevet slukket for. Det betyder imidlertid at der er 3-4 indlæg som jeg har postet mens der var shutdown som aldrig er blevet offentliggjort og på en eller anden måde virker det mærkeligt at poste dem igen. Jeg kunne nemlig uden problemer komme ind i mit skriverum bagved bloggen og skrive/ publicere mm men det blev altså aldrig aktivt.

Så men altså. Nu er vi her igen og jeg håber livet er godt ved jer? Jeg nyder påskeferien for fulde drag. I langsomt tempo og får også noget fra hånden. Forårsrengøring fx. Arbejde. Lektier. Og den slags herligheder. Men heldigvis er der også tid til at komme lidt ud og glo ninjago med Silas bagefter. Danse eller spille klodsmajor. Egentlig lige meget hvad bare vi er sammen.

Har I ferie?

Ps: havde eller svoret de pastelfarvede brudeslør ikke ville komme ind herhjemme, men så var de lige der foran mig i Bilka og pludselig var det det eneste rigtige …. man har et standpunkt….

Læs også:  Sommerpostkort

2 Comments

 • rijaH

  Nu så jeg dem foran Lidl og af instagram erfaring ved jeg de lugter af fødder… Så det blev et stort nej tak 😀 men godt du fandt ud af det med bloggen, jeg synes nu lige jeg har læst et indlæg fra dig, så det er vel derfor jeg ikke har bemærket det. Men godt du fandt ud af det 😀

  • Malsen

   Det må have været et ældre indlæg. Blev lidt forskrækket et øjeblik 😵🤗

   Ha ha ja de dufter ikke men synes heller ikke de lugter af fødder 😂😂