Året rundt,  Livet er en fest,  Rejser og ture,  Ture i Danmark,  Ugen der gik

31//18


Uge 31 gik og med den gik juli. Varmen er tilsyneladende ikke sådan til at få til at gå væk og jeg synes stadig det er lidt vildt, at vi har haft den sommer. Fik dog indkøbt lidt friske blomster til udelivet – det var tiltrængt.
Sidste uge var også sådan en semi-start på arbejdet for mit vedkommende. Lidt i slowmotion, men fik alligevel en del fra hånden som kunne klares hjemmefra. Masser af undervisningsideer, hvor af nogle ser ud til at kunne blive til rigtig gode forløb og andre stadig er på mit inspirations board …. de mangler finish.

Men ugen bød alligevel også på ekstremt mange hyggelige timer – bl.a. med Rikke, som er en af mine veninder gennem mange mange år. Morgenmad i form af frugt, croissanter, kaffe og flødeskumskager ha ha 🙂 oh yes.

Jeg fik indkøbt hårdt tiltrængt myggenet til mit soveværelsesvindue – de sataner elsker mig. Nu bliver de slemt skuffede! Gnæk gnæk…..

Forelskede mig hovedløst i pink prikket kjole fra Norr, som jeg må eje – Trendsales må være min ven og jeg håber at få solgt lidt 😉 Alt for fin jo!

Is på Køge Marina, hvor en gammeldags med tre kugler i virkeligheden er en gammeldags med 6 kugler. Den udgjorde aftensmaden den dag … gav næsten op. Men også kun næsten 😉

Og sidst men ikke mindst, så blev fredagen brugt på den herligste kærestetur til Jersie Strandpark – mit paradis på jorden. Jeg har skrevet om stedet før og det er så magisk for mig. Drak kaffe på tæppe, holdt i hånd, grinede og badede i solnedgangen. Vi kørte derfra ved 22.30 tiden og vi knapt kunne skimte badebroen. På det tidspunkt var det stadig lunt og man får den der følelse af for evigt. Akkurat sådan en weekend skal skydes i gang. Resten blev brugt på hækkeklipning som må siges at være den direkte modpol til den mere end romantiske fredag, ha ha 🙂 Men efter et job well done, var det nu alligevel fint.

Læs også:  Tid til at komme ud på cyklen igen

Sidst men ikke mindst fik jeg postet et par fine billeder på instagram – følg med her.

Hvad oplevede I i sidste uge?