Året rundt,  Shopping og Inspiration

Årets julebord

Jeg er så småt ved at være i god julestemning og med det hører at planlægge hvordan mit julebord skal se ud juleaften.
Sidste jul havde jeg gang i noget klassisk med rød dug, gran og gamle ting, som jeg har arvet fra min mormor, men det kan jeg ikke gentage i år, da vi bliver 1 mere. Det betyder at mit bord skal have en plade i og så er den røde dug for kort.
Så. Jeg har besluttet at i år kører jeg et mere romantisk tema med rosa velourdug, som jeg har fundet sat ned HER samt nogle søde servietringe, lidt eucalyptus bundet om servietterne med høstbindergarn og så mine søde rensdyr samt lidt champagnefarvede julekugler – måske suppleret med lidt mere grønt – som en slags center-piece. Dertil guldkant tallerkner fra Bing og Grøndahl, samt krystalglas som er arvet. Tænker det bliver mægtig fint. Vi bliver 8 og med en plade i er der god (corona)-afstand ved vores julebord også.

Det er denne fine velourdug jeg har købt og der er mange farver at vælge imellem HER. og jeg overvejer at blande guld og sort bestik som jeg har, men skal lige teste det når jeg får dugen hjem.
Under billedet er der links til andre steder, hvor der er duge på tilbud og andet tilbehør.

Kig evt. også HER eller HER for andre gode handler på artikler til borddækning. Og så mange fine inspirationsbilleder også!

PS: håber altså lidt på sne ….. håbløs romantiker og barnlig sjæl, ligesom den gang ….. I know …..kommer sikkert ikke til at ske.

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet