Min stil,  Shopping og Inspiration

Sneleopard outfit & lidt om Fashionweek

Jeg lovede resten af outfittet fra i mandags og here goes. Leo og bordeaux er så pænt sammen, synes jeg og jeg er i det hele taget ret glad for den jakke. Den er lun som cardigan her om vinteren og til foråret kan jeg bruge den som overgangsjakke. Super! 🙂
Undskylder lidt underligt lys på nogle af billederne – havde fået lavet en eller anden uhensigtsmæssig indstilling.

outfit leojakke chanel luffer IMG_0755

I dag skulle der have været kort arbejdsdag på programmet og derefter afsted til Fashionweek, men forkølelse sætter en stopper for løjerne. Jeg er i stedet hjemme under dynen … det er anden fashionweek i træk der går i vasken for mig; sidst var det Cookie der var syg….suk. Det er ikke fordi jeg sådan kommer til at overrende modeugen denne gang, men skulle have været lidt i dag og håber så hele dagen i morgen, mere eller mindre. Lidt i børnenes tegn og lidt i vores tegn…. fifty-fifty. Følg med på instagram (@malsen), hvor jeg tager jer lidt med rundt 🙂
Hvis nogen er interesseret i at høre, hvilke shows jeg har sagt ja tak til, så er det Designers Remix, Wackerhaus og David Andersen. Edith & Ella, samt Kopenhagen Fur går jeg desværre glip af i dag. Det er det jeg kan nå denne gang, da jeg også vil forbi CIFF og sige hej til lækre mærker, såsom Mein Liebling, nOva bags, Style Butler og nogle børnetøjs brands.

Nederdel: T by Alexander Wang // bluse: uldbluse Black Swan // jakke: Vila // Luffer: Chanel

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

5 Comments

 • Guapizimo

  Æv hvor uheldigt, i det mindste må tredie gang være lykkens gang og jeg håber at vi kan tage til modeugen sammen i august.

  God bedring, håber du har det bedre til i morgen, så du kan nå rundt og opleve noget 🙂

 • Lene B

  Rigtig god bedring, jeg er egentlig lidt nysgerrig, der hvor der er stande, kan alle komme derind, eller er det kun for indkøbere mv. og hvad med de forskellige shows, kan man som almindelig mode-interesseret komme ind til dem, eller er det særligt reserveret til bloggere og kendte mv. ??

  God bedring, ærgerligt du ikke nåede af sted i år. Bedre held næste år.

  smil Lene, Århus C :0))