Shopping og Inspiration

Gnaske og gumle

Hey! Det er modeuge og er der en ting, som jeg altid har i tasken, så er det tyggegummi. Faktisk fungerer tyggegummi lidt som slik for mig og jeg kan blive helt glad af en god smag 🙂

methos

Alle smagsprøver er uddelt!

I kender sikkert allesammen Mentos (jeps, the Freshmaker) og sørme om ikke der er virkelig godt og godkendt tyggegummi at hente fra deres hånd. Favoritten her hos mig er helt sikkert den med lakrids skarpt forfulgt af de to andre varianter, som jeg ikke kan afgøre den bedste imellem. Og det kan I jo så passende selv afgøre, for jeg kan nemlig tilbyde 100 af jer, at få tilsendt 3 pakker hver. En pakke med hver smag!

Du klikker bare på linket her: Jeg vil gnaske og gumle på Mentos Protex og udfylder navn, adresse og mail (sidstnævnte bruges kun til at sende en besked om levering), så er der, inden for et par uger, tyggegummi på vej til dig! Det er først til mølle og der er kun 100 personer, som får muligheden via bloggen her.

Helt professionelt om Mentos tyggegummi:
Mentos Protex er Danmarks første dentale tyggegummi godkendt af fødevaremyndighederne. Mentos Protex holder din mund frisk og beskytter dine tænder. Det sprøde tyggegummi med centerfyld kommer i tre varianter, og er det første tyggegummi i Danmark,  hvor fødevaremyndighederne har godkendt tilsætningen med calcium og fluor. Calciummet er nødvendigt for vedligeholdelse af normale tænder, og fluoriden bidrager til at vedligeholde mineraliseringen af tænderne.

Læs også:  Noget om nye biler og tilbehør

8 Comments