Shopping og Inspiration

A Favorite, Luxury Winter Accessory

Chanel Luffer
Den her vinter er ikke skidt for det hele, for det betyder også, at man kan hive nogle af de gode vinterfavoritter frem fra gemmerne. Et af de vinterluksuskøb, som jeg har været aller gladest for, er disse Chanel luffer, som jeg også har vist før. Da jeg i sin tid købte dem (mens Chanel endnu havde butik i Kbh.), var det faktisk med lidt tvivl i sindet, men en gang i mellem må man gøre udtrykket “when in doubt, don’t” til skamme, for i dette tilfælde viste det sig, at det var et  match. Jeg ville ganske simpelthen have fortrudt, hvis jeg ikke havde slået til på dem.
Jeg passer godt på dem og bruger dem altså kun indimellem og aldrig i snaske-vådt vejr som regn. Men i sne og så’n…. jamen, der skal de da på. Bruger et par angora strikfingervanter under og så er der altså varme poter på hele turen 🙂

I skal se hele outfittet fra i går, men skal lige have redigeret lidt på billederne – fik indstillet lyset helt tovligt 😀

Læs også:  Den nye frakke og en talentfuld 6-årig

6 Comments