Shopping og Inspiration

Prikket denim nederdel og skjorte med sej detalje

prikket denim skirt
Prikket denim, og prikker i al almindelighed, er en af de kommende trends og vi savler vel alle en smule over de seje Marc by Marc Jacobs jeans med prikker og slidtage. Only har lavet en helt okay model også, men lige som jeg var ved at retfærdiggøre købet af prikkede jeans, fik jeg kigget ned på min buksehylde og der lå: grå leopardjeans, blå leopardjeans, jeans med stjerner, jeans med brokade samt ripped jeans foruden de almindelige blå, grå og sorte. Jovist kunne det da være skønt med et par prikkede også, men (tænk engang) fornuften sejrede og i stedet kiggede jeg på min noget forsømte nederdelssamling og besluttede, at det var her indsatsen skulle gøres. Hjulpet lidt på vej af River Island, men også kun lidt. Havde nemlig i forvejen kig på en cool hvid skjorte med små sølvkugler i kravekanten og havde godt luret lidt på en blød denimnederdel med prikker også. Haps x 2 og der er prikker på vej. Synes simpelthen nederdelen er SÅ fin og glæder mig til at style den med sweatshirt, skjorte, tee og cardigan, blazer, læderjakke, flade sko, høje sko – kan komme i tanke om virkelig mange muligheder.

Hvad siger I – kan I lide den?
Find nederdelen her og skjorten her.
Only jeans med prikker her og MbMJ jeans her.

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

16 Comments