Shopping og Inspiration

Fast grund og yndlinge

pandorasmykker

Vi har vel alle yndlingsmærker … mærker, som måske bare laver ting, som appellerer til os mere i gennemsnit end andre og som man nemmere kan se sig selv med. Jeg vil endda sige, at jeg personligt spreder mig over mange mærker, men når jeg sådan går mine tidligere køb igennem, så er der klar overrepræsentation af nogle frem for andre. I smykkeafdelingen er det klart Pandora, som nemmest stjæler mit hjerte og jeg ejer ikke ét smykke derfra som ikke bliver brugt jævnligt. Et lille bevis er billedet her, hvor jeg rent tilfældigt fik set nærmere på, hvad jeg havde taget på. Well, Pandora overload 😀 3 ringe og et armbånd. Har I det sådan med nogle mærker mon?
En helt anden ting nu, hvor jeg lige har jer. Jeg kan vel med rette godt tillade mig at sige, at jeg har fået fast grund under fødderne her på min platform. Jeg har vænnet mig til layoutet, de større billeder, skrifttypen osv. og jeg kan med stor glæde se, at flere klikker sig forbi min blog. Der er også nye navne blandt de af jer, som kommenterer, hvilket også er super skønt 🙂 Mange tak for kliks af alle karakterer. Fordi der er en del nye, vil jeg kort nævne, at jeg naturligvis kan følges på fx bloglovin’ her, instagram her (@malsen) og jeg har da også en facebookside lige her. Likes/ follows betyder utrolig meget, så hvis I vil gøre en blogger lidt ekstra glad, så giv gerne lidt loove i den retning 🙂

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

Hvis nogen er Black Swan fans, så har jeg min egen gruppe her på facebook, som man også er velkommen til at joine 🙂 Kommer med nyheder, besparelser, stylingforslag, førudsalg osv. osv. 🙂

4 Comments