Shopping og Inspiration,  Skønhed

Molecule?

molecule
Hvaeeeee … er den her parfume så enestående som mange hævder? Jeg taler om Molecule, som har den særegenskab, at duften kommer og går i takt med kropsvarmen til- eller aftager og som dufter helt særligt fra person til person. Synes det er en …well… pæn pris, så før jeg giver mig i kast med noget kunne det være lidt hyggeligt, om nogle af jer har haft erfaringer med den?
Fås online her.

Fashionweek blev aldrig fashionweek for mig. Desværre. Sygdommen slog de smukke kollektioner af pinden og jeg måtte pænt blive herhjemme med Pukka-te, honning og strepsiler, så jeg kan blive klar til volley-cup i morgen på skolen. Jamen, tak. Jeg går i isolation op til næste modeuge, så ingen baciller kan komme fashionweek i forkøbet! Ha Ha 🙂
Min søde mand satte det lidt i perspektiv, da han sagde: Av, skat, det forstår jeg godt du er ked af…. vidste ikke at det var sidste gang København skulle holde modeuge.” Øhhh…. og jeg svarede: “Hvor har du læst det? Tror da bestemt ikke det er sidste gang!”. Han rynkede brynene og sagde: “Hvorfor er du så så ked af det? Så kan du vel bare give den gas næste gang?”….. hmmm ja og det har han jo for så vidt ret i. Ikke verdens undergang. Kun næsten 😀

Læs også:  Sporty er cosy

13 Comments

 • Sascha

  Rigtig god bedring med dig!
  Din mand har ret i, at det ikke er verdens undergang, men jeg kan godt forstå hvor ærgerlig du er, når du nu heller ikke fik fuldt udbytte sidste gang.

  ‘Vi’ (den er jo unisex)har Molecule 02 herhjemme, men jeg synes ikke den er pengene værd må jeg indrømme.
  Jeg bruger for tiden udelukkende den Clean jeg var så heldig, at vinde her hos dig 🙂

  • Sascha

   Og en sidebemærkning – det med at parfumen ikke dufter synes jeg ikke passer.
   Det kan godt være at duften ændre sig alt efter hvem der har den på, men den dufter når man sprayer den på, og jeg kunne ‘lugte’ den i flere timer efter. Hvilket jeg slet ikke bryder mig om ved parfumer

 • Sara

  Din mand lyder sørme klog 😉

  Desuden vil jeg lige fortælle, at de fine neglelakker er ankommet. De er super fine, og holdbarheden er bare kanon! 🙂

 • Sabina

  Hahaha kærestemanden er simpelthen for sjov – kunne lige se dit ansigt da han sagde det 😀

  Kender ikke den parfume, hvis man kalder den det, men lyder da som store løfter ! :O Kan godt forstå der lige skal er par meninger på bordet inden kortet køres igennem 🙂

 • gitte

  I min optik er Ecentric Molecules o2 fantastisk, og den er det allerbedste duftmolecyle jeg har anvendt 🙂

 • Trins

  Jeg har Molecule 01. Har købt den under en Magasins tilbudsweekender. Jeg elsker den. Uden at man iøvrigt kan sammenligne, så minder det mig lidt om dem der bruger vaskepulver med duft til deres tøj. De dufter ikke som hvis de havde parfume på, men når de bevæger sig kan man dufte vaskemidlet. Den er ikke skarp og kraftig som en parfume, men giver en slags sofistikeret baggrundsduft.

 • Lene B

  Rigtig god bedring, håber det lykkes for dig næste år –

  Det er da også super ærgerligt når lige du havde glædet dig for vildt til at komme af sted.

  Pukka te er fantastisk, elsker kassen med forskellige te.

  smil Lene, Århus.

 • Lene B

  angående parfumen har jeg ikke prøvet den – tåler ikke så meget parfume, så det er meget få parfumer jeg må holde mig til

 • Julie

  KØB DEN!!! Den er ALLE pengene værd – virkelig! Jeg har brugt den et par år, og jeg sværger til den.. Den går bare til alle lejligheder. Faktisk bruger min kæreste den også – meget praktisk, for så kan vi jo splejse 🙂 Det gør faktisk ikke noget, at han også bruger den, for den dufter jo ikke ens på nogen – og den er unisex.

 • Helle Rick

  Klog mand du er gift med ;-D
  Du giver den bare max gas næste gang og der er bare bare dobbelt så sjovt. God bedring

 • Guapizimo

  Jeg kan godt forstå at du var ærgerligt over ikke at komme med når du nu havde sat næsen op efter det og glædet dig! Men din mand har selvfølgelig helt ret 🙂