Shopping og Inspiration

3 måder at bruge dungarees på

dungarees
Trenden begyndte allerede at snige sig ind, især hos de engelske highstreetkæder, i efteråret og dungarees (eller smækbukser….lyder bare ikke så fikst ha ha) har jo indimellem været at finde uanset om de var specielt trendy eller ej. Det ser dog ud til, at flere butikker vil have dem i udvalget her i den kommende sæson – primært denim, hvilket kan være rigtig fint. Jeg kommer mest bare til at ligne en havemand i dem. MEN så var det jo, at jeg spottede sorte dungarees hos Monki og velvidende at netop Monki har lidt tendens til at lade deres bukser være en smule for korte til mine lange stænger, så har jeg taget chancen med et par. Af to grunde: synes de sorte giver meget bedre mening sådan stylingwise og så koster de 300 kr. Hvis det går helt galt kan de sendes retur eller også kan de vel sælges.. alternativt har jeg ikke kastet en formue efter noget jeg ikke er helt sikker på.

Lige nu forestiller jeg mig tre måder at style dem på:
En opgraderet version med en cashmere strik, uldkasket og et par luksuriøst udseende loafers, hvor alle dele er fra H&M og på en eller anden måde bliver det meget Designers Remix-agtigt og hey… det kan jeg jo godt li’ 😉
En meget casual og relaxed udgave med printet tee (med små tapirer… den er sgu’ da sød) og lave ankelstøvler.
En klassisk udgave med sailor vibes og sneakers med slangeprint.…. alternativt espadrillos, men de må vente et par måneder endnu, så ikke de går i opløsning 😀

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

Så, hva’ så…. to dungaree or not to dungaree? 🙂

5 Comments