Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Påskeønsker der ikke er gule

Black and white designers remix
Der er intet gult på den her ønskeliste, men faktisk har jeg lige købt en gul t-shirt fra Gestuz. Ikke fordi jeg pludselig havde lyst til at give den gas som påskekylling in spe, men fordi det bare var den der helt perfekte lysegule, som er hamrende lækker til lidt små-solkysset hud, som man jo så småt kunne begynde at gøre kur til i dag. Lækkert lækkert vejr. Jeg har købt blomster til blomsterkrukkerne, som nu er fuldstændig nysselige og fine og jeg har kørt land og rige (næsten) rundt for at finde én sølle rulle pænt tapet til at fikse et par skabslåger med. No luck. Så nu bliver mit lille påskeprojekt nok nærmere et pinseprojekt … nu havde jeg lige sat næsen op og alting.
Nå, men udover det, så har jeg nydt min familie og passet min stadig sløje lilleskatling. Det har betydet lidt tid til at smartphone-surfe, hvilket er godt for sjælen og dårligt for dankortet, som i forvejen har lidt pæn overlast de sidste par uger, men min mor sagde engang til mig, at drømme jo ikke koster noget, hvilket hun har helt ret i. Købte tidligere i dag en plakat med påskriften “Do more of what makes you happy” og lige præcis hygge-surfning efter lækkerier til kroppens ydre gør mig bl.a. glad. Uha, jeg forestiller mig mange outfits i løbet af sådan en halv times tid, ha ha 🙂

Denne collage er egentlig startet med de superseje sandaler fra Designers Remix, som jeg er ret sikker på jeg bliver nødt til at bestille. De har kant og udtryk, hvilket betyder at jeg ville kunne bruge shorts/nederdel og en tee, samt lidt få andre accessories og så ville jeg ikke behøve andet. Virkelig cool! Drømmer også om en fjerørering fra Kivilai samt små fjer fra Stine A. Mine sorte nederdele har det ikke for godt … de er for det første alt for store og for det andet, så sidder de bare ikke godt længere, så det er sådan “skal ha'” ting meget snart. Har kigget på forskellige modeller og den plisserede fra BCBGMAXAZRIA er for skøn, men har dog lædernederdel. Til gengæld er den helt almindelige pencilskirt fra InWear virkelig spot-on det jeg mangler, så den er et godt bud og er heller ikke for dyr. Blondenederdelen er egentlig ret fin, men spørgsmålet er om den er et “klogt” køb. Det ville være som en ekstra godte i så fald, da den ikke er så klassisk – til gengæld er den ret prisvenlig 🙂
Drømmer også om en hvid virkelig fin og piget kjole i et anvendeligt snit, som kan dresses både op og ned. Denne smukke sag fra Part Two i Broderi Anglaise spottede jeg i Magasin sidst jeg var der og den er SÃ… smuk irl. Og let. Og fin. En hvid silkeskjorte ville også føle sig godt tilpas i min garderobe og denne fra InWear til en superfin pris er bestilt. Kraven er helt rigtig, synes jeg. Kunne også forfærdelig godt tænke mig en kort jumpsuit … sådan en lidt slasket en, som jeg kan skambruge på ferien i Bulgarien (gud, hvor jeg dog glæder mig) og som har et godt snit til en med lidt bredde over skuldrene. Mig. Har fundet denne fra Soft Rebels (Style Butlers søstermærke), som bestemt er en kandidat!
Til at toppe det hele af med en god omgang rå-hed, ville jeg mægtig gerne hapse den kviltede korte bikerjakke fra Ilse Jacobsen. Den er 100% mig og forestiller mig, hvordan den ville ryge på igen og igen og igen. Tænke tænke …. fin, ja?

Læs også:  Forårsfodtøj

Hav nu en rigtig dejlig påske – gør mere af det der gør dig glad 🙂 Vi blogges indimellem – jeg trækker nok også stikket lidt indimellem.

6 Comments