Ønskelisten,  Shopping og Inspiration,  Skønhed

(Too) Cool for School

buksedragt
I morgen er det onsdag og jeg ville absolut ikke have noget imod, hvis det her outfit stod/hang/ lå og ventede på mig i morgen tidlig. Totalt casual, men med lidt smykker og makeup, som giver det dels varme og samtidig opgraderer det lidt. Samtidig, så ville outfittet svært tilfredsstille den gufne periode jeg er inde i, hvor jeg egentlig mest er til at gemme mig lidt væk. Ikke mindre end 4 spurgte mig i dag på arbejdet om der var noget galt – det er der ikke, men jeg har været lidt presset i en periode og som I sikkert selv ved, så reagerer man lidt, når man så bliver “de-presset”. Går lidt i slow-mode, måske 🙂 Heldigvis kan jeg snart se frem til en dejlig efterårsferie, hvor jeg skal tilbringe nogle dage med spændende møder og lidt venindeaftaler. Bliver rart!

Outfittet, tilsat cat eyes med mørkebrune/bronze toner samt tidens yndlings-lipgloss (seriøst verdens pæneste farve) nr. 760 fra Nilens Jord, består af umanerlig lækker buksedragt fra Black Swan, vamset cool cardigan fra Second Female, edgy ring og grafiske øreringe fra Zöl, klassisk smukt ur fra Daniel Wellington, labre støvler fra Isabel Marant og garanteret blødt cashmeretørklæde fra Care by me.
Samlet pris? Alt for meget, men nøj, det kunne være godt 🙂

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

4 Comments