Shopping og Inspiration,  Skønhed

Sensai Lifting Series

Sensai Lifting series
Jeg sværger jo primært til to hudplejemærker – Sensai og Akademikliniken og faktisk fungerer de to egentlig ret godt i kombination og som afveksling til hinanden. Sensai har netop lanceret en ny serie, som fokuserer på at fylde og jævne huden ud. Prime Solution, som er produktet til venstre, er ikke nyt, men anbefales at bruge  i samspil med de nye. Jeg har testet en uges tid (havde sådan nogle mini-udgaver) og som med alle andre Sensai-produkter, er jeg vild med to ting: duften (der er intet der slår Sensai-duften) og at jeg føler, at jeg mærker øjeblikkelig effekt. Noget andet er så synlig effekt, som naturligvis kommer ved vedvarende brug, men når noget føles godt på huden, så tænker jeg, at det som regel også er det.

Af de tre nye produkter er jeg mest betaget af den lille deep lift filler, som er til højre på collagen. Jeg har haft en periode, hvor jeg har sovet rigtig dårligt, fordi sønnike har været vågen mange gange i løbet af natten. Filleren har altså gjort, at jeg har formået at se nogenlunde normal ud til trods, så den elsker jeg 😀
Cremen er også rigtig god og kompakt. Meget rig på aktive komponenter – jeg kan mærke at den er god for mig i perioder, når jeg har brug for lidt ekstra power.

Sensai fås hos Matas og Sephora bl.a.

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit