Min stil,  Shopping og Inspiration

Oktoberdag i rød leopard

ophea lolly's laundry ophea lolly's laundry ophea lolly's laundry ophea lolly's laundry
Jeg fortalte godt, at jeg var lidt vild med den der Ophea jakke fra Lolly’s Laundry og forelskelsen er ikke blevet mindre af at få den hjem. Den er jo så pæn! Desværre er den ikke særlig varm, så det kræver en god cardigan under, hvis jeg skal bruge den lidt tid endnu, men der har jeg denne fx, som passer enestående i farven. Win!
Kan I lide den på? 🙂

Senere i dag skal jeg til motionsarrangement på jobbet – vi har aldrig almindelig motionsdag for de store elever om fredagen inden efterårsferien. Vi holder det torsdag aften, hvor vi har sammensat et sjovt O-løb med en masse poster og lidt god mad, når eleverne vender hjem. Altid en super hyggelig aften, så jeg glæder mig! Ekstra bonus er så, at jeg har efterårsferie, når jeg går hjem i aften – tiltrængt og kærkommen. Jeg skal nyde den så meget, skal jeg.

Jakken er købt her.

Læs også:  Mine sommersandaler 2020

5 Comments