Min stil,  Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Featured

I går røg der nyhedsbrev ud til kunder og interesserede fra Black Swan og gæt, hvem der var featured? Jeps, moi 🙂 Synes selv, at billederne blev rigtig fine, så i det tilfælde, at I ikke har set  nyhedsbrevet, så får I lige billederne, nogle ekstra billeder og et link til nyhedsbrevet. Er de ikke blevet fine? Temaet var en weekendtur i efteråret …. måske til sommerhuset eller andre steder, hvor påklædning, som hurtigt kan ændres, er et must.

Håber, at I nyder weekenden? Jeg har brugt nogle timer nord for København hos søde Kira, som holdt Black Swan/ Norlie/ Vølve event. Rigtig hyggeligt! Nu slapper jeg af med musik i ørerne, skriblerier til jer og lidt kaffe i koppen. Ah!

3-IMG_9983 2-IMG_9973 1-IMG_9957

malsen-collage1 malsen-3 IMG_9942 malsen_10.1

Læs også:  Maj byder på ..... og lidt om en smuk april i kærlighedens tegn

19 Comments

%d bloggers like this: