Shopping og Inspiration

Godaften, vi fejrer internetforbindelse og kviltede jakker

Hjemvendt fra noget der må betegnes som et af de absolut mest interessante kurser jeg nogensinde har været på. Jeg er træt, brugt i hovedet og stoppet med så meget ny viden, at jeg ikke lige ved, hvornår jeg kan forvente at mit hoved triller af, men det er træt på den der gode måde, hvor man bare lige skal have ryddet op i det hele og sat det i system, så teorien kan omsættes til praksis.
Internetforbindelsen var desværre virkelig ringe – eller det vil sige, min mac ville ikke rigtig fange signalet ordentligt …. de andre havde ingen problemer. Det betød, at jeg kun havde min iPhone til at blogge fra. Jeg valgte i stedet at bruge tiden på at være social med nye mennesker og lod computer være computer. Rigtig rart, faktisk. Nu nyder jeg virkelig bare at være kommet hjem til søn, mand og net og har masser i ærmet til jer 😉

Quilted leather fake

Jeg faldt tilfældigt over de her to jakker hos engelske Miss Selfridge. De er vist tænkt som en erstatning for en læderjakke, selv om en fake læderjakke og en rigtigt overhovedet ikke kan sammenlignes i min bog. Synes dog alligevel at snittet er virkelig fint på dem begge – især den i nederste højre hjørne. Prisen er jo ganske god også: omkring 550,-
Find den ene her – og den anden her.

Læs også:  Vi sveder jo allesammen

One Comment

  • Lullumut

    Det skal der også være plads til, og det er rart sådan lige med lidt net-fri engang i mellem 🙂
    Uh, de er flotte 🙂 Jeg er simpelthen så glad for, at jeg fik købt mig en læderjakke i maj. Knus-elsker den. Har først lige taget den i brug pga. vejret, men den hænger også på mig 🙂