Shopping og Inspiration,  Skønhed

On my nails: Essie Twin Sweater Set

Essie Twin Sweater Set
Jeg tror jeg er forelsket! Sidste efterår lancerede Essie den ekstremt populære røde glimmerlak “Leading Lady”, som jeg har spinket og sparet på, så den kunne komme i brug igen her i dette efterår. Da vi så fik dette års efterårskollektion ud, spottede jeg den røde i blandt de 6 hurtigt. Den er varm uden at være for meget og er så tilpas dyb, at den ikke skriger. SÅ flot. Og meget glansfuld. Der er kun ét lag på mine negle på billedet og den kunne godt tåle et mere, men havde ikke lige tid. Jeg smider selvfølgelig både underlak og overlak på, men glansen er ikke blevet synderligt forstærket af det.
Denne lak hedder Twin Sweater Set og fås bl.a. her, hvor den dog slet ikke ligner, men mit billede er som den er i virkeligheden. Forstår i øvrigt ikke altid Essie’s navne, men hyggeligt at det ikke bare er et nr. synes jeg 🙂

Der er brugt affiliatelink i indlægget

Læs også:  Kærlighedsfødder og savn • LOVE slippers

3 Comments

%d bloggers like this: