Shopping og Inspiration

Mit nye Gucci tørklæde

Gucci tartan scarf

SÃ… ankom den ternede skønhed fra Gucci og det er (om muligt) endnu mere blødt end jeg havde regnet med. MUMS, det er guf…. hver en krone værd! 🙂 Jeg ser nok lidt træt ud på billederne, men der er fuld knald på skolen i de her dage, for på mandag starter afgangsprøverne nemlig og det er mig der er ansvarlig for at alt det praktiske omkring afholdelsen af dem. Det tekniske er der heldigvis nogle andre der klarer. Weekenden er kærkommen og jeg skal forsøge at lave så lidt som muligt. Smutter dog lige i løbetøjet, for må altså se at få arbejdet på den der kondition eller mangel på sammen. Det bliver godt! 🙂

Hav en fantastisk fredag og weekend … vi ses nok senere 🙂

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

12 Comments

  • malsen

   Det er så lækkert! Blandt de bedste 10 køb nogensinde, tror jeg. Er super overrasket over det IRL. På den gode side 🙂

 • Christina

  Det ser så lækkert ud, og så pænt.
  Held og lykke med afgangsprøverne, jeg har også været i gang med forberedelserne til de starter på mandag, næppe i sådan grad som dig, men synes der er rigeligt at se til.
  Rigtig dejlig weekend til dig!

  • malsen

   Mange tak og i lige måde 🙂 Der er altid meget at se til uanset om man skal have én eller flere klasser op synes jeg. Man vil jo at de klarer sig bedst muligt uanset 🙂 Rigtig god fornøjelse med dine og fortsat god søndag, Christina.

 • Bolize

  Det er en ordentlig omgang guffeluf du har fået dig dér – Uhhh, det er liiiige mig 😉 ♥

  • malsen

   Ja, og faktisk også nu .. er overrasket over at det sådan set bare er lunt og ikke voldsomt varmt. Vi bliver de bedste venner 🙂