Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Selected Femme Easy wearing

Selected Femme
Der er perioder, hvor det stramme og mere kropsnære tøj er det som jeg konsekvent vælger om morgenen – gerne kombineret med en cardigan, ankelstøvler og en mængde smykker … så er jeg good to go. I øjeblikket kan jeg dog godt mærke, at jeg falder for nogle andre ting i butikkerne. Det er lyst, det er løst, flade comfy sko og lidt rå eller lækre detaljer.
I et helt andet ærinde, besøgte jeg sent i aftes Selected Femme’s webshop og puttede lystigt wanties i kurven (dog uden at tjekke ud) og da jeg kiggede kurven igennem, syntes jeg faktisk at det var så fine ting, at jeg lige ville dele dem med jer, for faktisk kan de kombineres på kryds og tværs. Cardiganen er jeg altså på nippet til at bestille – dels fordi den er lys, hvilket jeg mangler og så er den sat lidt ned. Den korte jumpsuit er vildt cool, synes jeg og ville da være virkelig fin til når benene bliver bare en tiny-tad brunere. Jeans med seriøst boyfriend-snit tænker jeg bare at man kan bo i og kombineret med de seje slip-ons er det hyggeligt og pænt på samme tid. Maxikjoler er et must i min verden og jeg jubler lidt over, at det er okay at købe et par stykker til sommeren, da jeg ikke kan passe nogen af dem jeg har allerede. En grå og en sort, ja tak 🙂

Jeg besinder mig lidt og går på arbejde. Har en lang dag foran mig med kursus senere, så hvis jeg stadig ikke kan leve uden cardigan og jeans, når jeg kommer hjem i aften, så tror jeg der må klikkes. Hele ugen har i øvrigt været sådan lidt vanvittig med stramt program og det fortsætter ugen ud. Men det er gode ting, som har fyldt dagene ud! Er bl.a i gang med at lave en reklame (vildt sjovt og lidt vanvittigt … I skal nok høre mere på et tidspunkt), har været ude med Black Swan, snakket spændende arbejdsmuligheder hos en guldsmed, skal på bloggerkursus på søndag hos Julia Lahme, så når jeg engang lander i sofaen søndag aften, så tror jeg der er en der er lidt flad på den gode måde 🙂

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

Hav en forrygende torsdag og nyd jeres kære 🙂

6 Comments