Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Smukke styles fra Whiite SS14

Det ser ud som om, at jeg er landet smertefrit i mine nye omgivelser, så nu glæder jeg mig bare til at give den max gas her på Looklab 🙂 Jeg håber, at nye læsere vil finde bloggen inspirerende og at I får lyst til at læse med fremover.
Jeg er rigtig glad for dansk design og et af de mærker, som jeg altid holder øje med er Whiite, fordi der som regel er nogle virkelig lækre silhouetter, gode materialer og fine prints med i deres kollektioner. Den kommende sæson er ingen undtagelse – især fordi farveskalaen også er noget så fin og snittet rigtig meget rammer det jeg godt kan lide. Whiite har faktisk åbnet webshop (langt om længe kunne man fristes til at sige … jeg har i hvert fald savnet et sted, hvor hele deres kollektion var samlet) og forårsvarerne er begyndt at ramme de virtuelle hylder.

whiite ss14

De seks outfits fra catwalken, som jeg har valgt ud, er de looks, som tiltaler mig mest …. den smukke maxikjole er naturligvis ikke så relevant endnu, men den er skøn som bare pokker – både i materialemikset og det fine fald. Jeg tænker ferie, sol og varme sommeraftener og måske netop derfor drømmer jeg lidt ekstra om den, ha ha 🙂 Vinter og mig er ikke de bedste venner.
Det blå sæt med lyseblå silkeskjorte (fås her) og printede bukser (fås her) gad jeg godt hoppe i snarest muligt. Silkeskjorten fås faktisk i flere farver – også sort, hvilket jo slet slet ikke lokker! 😀 Den ville jeg nemlig bruge med bukserne, som har let geometrisk mønster, nederst til venstre. Jeg er også vild med denimkjolen (fås her), som jeg forestiller mig kunne blive en yndlings … det er jo bare sådan en man trækker over hovedet og så er man næsten good to go samtidig med, at den er nem at dresse op og ned på.
Sættet med den kviltede jakke er også lækkert ( i det hele taget har jeg et eller andet med kvilt), men især nederdelen med struktur og sølvmetallic ville passe godt ind i min garderobe (fås her). Der findes faktisk en matchende jakke, hvis man er til sæt-trenden (fås her). Det kunne jeg godt selv finde på at prøve lidt mere af, men jeg ville bryde det med en lidt rå hvid, grå, blå t-shirt, så det ikke blev alt for ladylike. I virkeligheden er sættet nok min klareste favorit i kollektionen også fordi man ville kunne bruge det på tonsvis af måder hver for sig.

Læs også:  Sommeren der gik

Hvad siger I – kan I lide kollektionen? 🙂

8 Comments