Min stil,  Shopping og Inspiration

Black Swan launcher ny kollektion i dag

Dune black swan fashion

Tørklæde Black Swan (style: Dune), top med læder meinLiebling (style: Inna)

I dag er det d. 5. februar! Det betyder, at Black Swans nye kollektion bliver frigivet og at jeg (og de mange andre konsulenter) de næste mange uger kommer til at turnere rundt med tøjet. Jeg glæder mig helt vildt, for det er en sindssygt lækker kollektion, som vi kører ud med – super anvendelig og med en masse gode key items. Mine favoritter kan I se lige her og der kommer yderligere et indlæg her en af dagene med andre ting, som jeg er fan af efter at have fået tøjet i hænderne.
Tørklædet “Dune” på billedet er bl.a. en af mine favoritter! Lavet i let blød uld og med det fineste print.

Til nye læsere vil jeg lige kort nævne, at jeg i min fritid sælger tøj fra Black Swan. Man kan altid skrive til mig for at spørge/bestille/ få katalog/ booke party på marlene.d@blackswanfashion.com – jeg har også en facebookgruppe, som man er velkommen til at joine.
Kollektionen sælges altid eksklusivt gennem konsulenterne de første 2-3 uger, hvorefter webshoppen også åbner 🙂

Læs også:  Den perfekte gave

19 Comments