Min stil,  Shopping og Inspiration,  Sommerhuset Mandalay

Pink blazer og påskeplaner

Vi kommer til det med den pink blazer. Allerførst vil jeg ønske jer alle en skøn påske! Jeg håber, at I får slappet af, nydt familien og måske ordnet noget af det der har stået på jeres to do-liste længe.
I går var det den første april – en dag, hvor jeg som regel holder mig væk fra internettet så meget som muligt. Jeg hopper i alt for mange aprilsnarfælder og ønsker tillykke til højre og venstre med alt muligt folk finder på at poste. Så de sidste par år har forsøgt at “stay off the net”, ha ha 🙂

Ud med det når det ikke længere passer
Kvas og mos mangler stadig, men det begynder da at ligne en invitation til den lyse tid

Til gengæld fik jeg virkelig noget fra hånden herhjemme. Min mand gik i haven og jeg ordnede forhave/ terrasse med friske blomster. Nu mangler vi bare at ordne fliser for mos. Og så gik jeg i gang med at vaske carporten. Den var engang hvid …. det er den så igen nu og en sær tilfredsstillelse at stå der og skrubbe og se skidtet sejle af. Jeg nåede også igennem yderligere 4 hylder i skabet. En del tøj, som jeg ikke passer eller kan lide mere, skal nu videre. Det var også en herlig tilfredsstillelse! Ikke den del, som handler om, at jeg er blevet for tyk til meget af mit tøj, men den del, som handler om at få taget beslutningen om, hvad der skal ud, sælges, doneres.
Det der med at være blevet for tyk – det gider jeg ikke lige tage mig af i dag.
I dag kører vi i sommerhuset og i morgen kommer junior (endelig) hjem igen. Søndag og mandag er helt og aldeles planløse ind til videre.

Læs også:  Super smukke blondekjoler og tees - shopping tip
Minder mig om Hubba-Bubba tyggegummi – så lækkert! Og blødt og stretchy ….. VRS kan lave fine ting

Jeg var i Bilka i tirsdags for at indkøbe lidt nye udeblomster og for at se efter de der trendy snoede lys. Fandt det hele, men også et fedt VRS sæt med pink blazer og shorts. Glæder mig helt vildt til at bruge det sammen og hver for sig. God pris også – 400 kr.

Nu vil jeg finde en maxikjole og pakke en kurv, så vi kan komme afsted mod Lolland. Mandalay venter. (se mere her også)

9 Comments

 • Birthe

  God påske.
  Sommerhuset ser spændende ud,!
  Og det pink sæt,
  Elsker shorts, selvom jeg måske er for gammel.
  Tror dujeg kan shine en neverfull op, rense den indvendigt, rense stropperne
  Lyder det skørt, jeg vil gerne ha er til sommerhusbrug med madpakker ol,
  Det skal være de lyse.
  Godt brugt, men ikke ulækker.
  Knus og lev vel!
  Birthe i Esbjerg

  • Malsen

   God påske til dig også 🐥
   Vi glæder os til at forvandle sommerhuset. Der er rigtig meget arbejde men vi tager det i små overkommelige bidder.
   Shortsene har en god længde så de passer til alle synes jeg. Jeg kan ikke lide korte ting mere … synes ikke det passer til min alder heller 🙂

   Mht Neverfull … det kommer jo an på hvordan den ser ud inden du går i gang med at ordne den? Hvis den “bare” er beskidt kan man gøre meget men hvis læderet på stropper og kant er voldsomt mørkt/ patineret så er det svært at lysne det. Det kan man ikke men man kan fjerne det der er snavs.
   Indvendigt er det jo heldigt det er stof så det kan man rense og den er nem at have med at gøre fordi man kan vende vrangen ud. En god tekstilrens som fx til bilsæder vil kunne tage meget. Alternativt kan man evt spørge et renseri om de kan ordne den indvendigt – har ikke selv erfaring men mon ikke?
   Har du købt en eller er det noget du overvejer?
   Knus og hav en smuk dag ❤️
   Marlene

 • Louise Herby

  Ej, sikke en god idé at holde skærmfri 1. april. Det vil jeg da huske næste år. Magter det ikke 😂

  Sikke en skøn terasse I har. Det pynter med friske blomster. Jeg skal også ud og have gjort lidt ved mos på fliserne osv. Det er så skønt, når det er gjort.

  Jeg kender godt det der med tøj, der ikke længere sidder, som det skal. Det bedste er bare at få taget beslutningen. Videre. Slut. Lækkert sæt du kom hjem med 🙂 Omend det er lidt uden for min comfort zone, men jeg har da en pink-ish blazer 🙂

  God påske, søde 🐣

  Kh. Louise

 • Birthe

  Smart, at man vendestoffet ud.
  Og måske fint, hvis bare hankene er rene og mørke.
  Den er på TS, men til 4000, er det ikke rigeligt?
  Koster jo 7000-8000, jeg er bare så dum til at bruge en splinterny og snavse den til, hvis en cola pladrer ud ol.
  Detså værste er hvis den lugter snavset.
  Hihi, sikke en svada på din feriedag.
  God restpåske!

 • Birthe

  Jeg håber ikke jeg plager dig.
  Jeg har prøvet at sende dig billeder af tasken, men billeder er jeg ikke god til.
  Ville gerne høre om den kunne blive acceptabel? Som ny blir den jo ikke
  Den er på trenden , eneste neverfull azur til 4000.
  Måske skal jeg bare købe en ny.
  Du er travl efter påske og genåbning osv osv
  Knus
  B

  • Malsen

   Hej B 🙂
   Nej, overhovedet ikke! 🙂 Jeg havde ikke set din mail, så det var godt du skrev.

   ALtså jeg vil mene at du godt kan få den renere indvendigt, men selve læderet synes jeg er meget mørk. Den ser meget beskidt ud. Tror ikke den bliver meget “renere” at se på.
   Jeg tænker du kan få en der er lidt bedre stand til nogenlunde samme pris …. Den lille taske føølger vist heller ikke med vel? Det er i hvert 1500 også …..

   Håber at du havde en dejlig påske 🙂
   Knus M

 • Birthe

  Tusind tak fordi du altid er der med gode råd!❤️
  Du er meget tålmodig.
  Jeg kikker efter en i lidt bedre stand! De er lidt sjældne, synes jeg.
  Men som du siger, pochetten kan jeg sælge, den er jeg ligeglad med.så koster en ny jo næsten som en brugt. Eller er det klogt at beholde den.

  Sjovt, at du tog fejl mht din alder, jeg har netop gjort lige det samme og holdt det hemmeligt, jeg tænkte , nu går det for vidt! Men jeg nyder ungdommen!
  Jeg er snart vaccineret, har fået tider idag.
  Så tror jeg jeg skal i Vuitton, jeg har ikke brugt een krone i et år.
  Der er vist ingen gode brugtshopper, westiaire bryder jeg mig ikke så meget om.

  Jeg har 6 børnebørn, 3 drenge her i Esbjerg og tre pige på Frederiksberg, de en nogle smarte små damer kan jeg love dig. Men i coronatiden har jeg ikke set dem meget.
  Nå, du har slet ikke tid.
  Håber jeg kan hjælpe dig med noget. Engang.
  Hvor ser din dreng godt ud, sød.
  Knus🍀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.