Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Up close and personal

1-IMG_0314-001
Det lykkedes mig at tage det her fuldstændig vidunderlige billede i Knuthenborg Safaripark, hvor jeg har tilbragt det meste af denne lumre dag. Det var en varm oplevelse, men det er et af mine favoritsteder i DK og jeg forsøger at besøge parken i hvert fald én gang om året. Dels er det bare et skønt sted at være, jeg er en utrolig stor dyreven og så minder stedet mig også om gang på gang, hvorfor jeg holder så meget af dyreprint. Downside er dog, at det er blevet ret dyrt, synes jeg. 190 kr. på person.
Jeg lægger lidt flere snapshots op en af dagene, for dyreungerne var slet ikke til at stå for og dem skal I bestemt ikke snydes for 🙂
Billedet af den smukke tigerbasse er ovenikøbet taget gennem bilruden, men havde mit gode kamera med og min zoomlinse, så det klarede lige ærterne. Hvis I vil tage et kig på dagens outfit, så er det på Instagram lige her. (@malsen)

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

5 Comments

 • Christina

  Smukt billede. Det er desværre meget længe siden, jeg har været i Knuthenborg. Min søster og hendes familie har købt årskort dertil, det kunne bedre betale sig.

 • Eeyorenyk

  Eeeeelsker Knuthenborg. <3 Vi var der hvert år da jeg var barn, men har så ikke set det i over 10 år, før jeg var dernede i juni i år. Det var nøjagtig lige så fantastisk som jeg huskede det og havde det gode kamera med, så nu kan jeg kigge billeder og bare mindes en fantastisk hyggelig dag blandt de skønne dyr. <3

  Det ér lidt pebret at komme ind ja. Men omvendt kan man bruge en hel dag der og bare se det hele igen og igen, holde pause i det grønne og nyde omgivelserne. Københavns Zoologiske Have koster jo over 100 kroner og der kan jeg slet ikke bruge bare en tredjedel af tiden tror jeg. :S Så vil jeg hellere støtte Knuthenborg. Selvom der er langt at køre. 😛

 • Lullumut

  Flot billede! 🙂 Min søster har årskort til Knuthenborg, men jeg har vist nok aldrig været der. Må få hende til at invitere mig med 😉