Shopping og Inspiration

Black Swan AW13

20130731-075935.jpg

Det varer ikke længe før jeg skal til Kolding og hente den nye Black Swan kollektion. Jeg er så begejstret over de billeder vi allerede har set og de få styles jeg har set live. Det bliver fantastisk!
Som sædvanlig er der to uger, hvor os der er konsulenter må sælge inden der er åbent på webshoppen. Det er fra d. 28 august og to uger frem. Tøjet kommer på webshoppen d. 16. september og eftersom Black Swans kollektioner jo er limiteds, så er der kun den mængde tøj der er og der vil selvfølgelig være styles der er udsolgt hurtigt. Jeg forudser i hvert fald at de lækre sweatpants og leobukserne vil være ret populære.

Ligesom da der var udsalg tilbyder jeg at man kan købe gennem mig og hvis man gerne vil holde et tøjparty hvor man hygger med en flok veninder og mig, som har kollektionen med ud, så er det ved at være nu man skal få booket. I hvert fald hvis det skal være i starten af vores salgsperiode og inden webshoppen kommer med.
Man kan også holde et party på sin arbejdsplads med kollegerne. Det har jeg også været ude til og det var mindst lige så hyggeligt. Skriv til mig på malsen@malsen.dk så finder vi en dag.

Jeg laver også telefonordrer, så hvis du bare gerne vil have lidt tøj til dig selv, når kollektionen frigives, så skriv! Så hjælper jeg også med det. 🙂

Lige nu kan der stadig shoppes udsalg på webshoppen fra både ss13 og aw12!

Læs også:  Guide til de 4 bedste foundations og en matterende base; en ærlig anmeldelse

Du kan finde konsulenter over hele landet, hvis du vil booke party. HER.

 

4 Comments