Shopping og Inspiration

Stilsikker cardigan fra Selected Femme

Selected Femme lang cardigan

Der er altid plads til en lang cardigan i min garderobe! 🙂
Jeg var til et børnetøjsarrangement for lidt tid siden, hvor vi var en del bloggere repræsenteret – udover at se på det fine børnetøj fra MILK, kigger man jo også på, hvad andre har på og jeg spottede denne fuldstændig fantastiske lange cardigan fra Selected Femme, i den smukkeste mørkeblå, på søde Pernille. Var egentlig ikke i tvivl om, at den skulle adopteres meget hurtigt – men ville lige prøve den først i en butik – en lang cardigan er ikke bare en lang cardigan når man er høj; den kan få en mærkelig længde. Det fik jeg så gjort den anden dag – prøvet den altså – og den er virkelig spot on! Fås også i en næsten-sort grå melange, som bestemt også kunne være et godt bud, men den blå er bare lige en tand mere lækker, synes jeg. Den er blød, behagelig om den rigtige længde, som er god både til kjoler og jeans. I øvrigt er den fuldstændig størrelessvarende … jeg skal have en medium og så er den god i prisen også. På alle måder et rart bekendtskab 😀 Jeg har jo nok en lang cardigan eller to, men mangler en mere efterårsagtig en af slagsen.

Den fås her i begge farver og i alle størrelser og så er det lille torsdagstip hermed givet videre.

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

4 Comments