Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Velkommen i mit “nye” hjem

IMG_9928
SÅ tror jeg, at det er sådan nogenlunde på plads … i hvert fald nok til at jeg endelig kan blogge fra mit nye layout, som har taget mig EN KRIG at få på plads. Jeg har customized det hele selv og jeg er ingen ørn til koder mm, så pyyyha. Besluttede dog den anden dag at gå offline ind til det var ordentligt på plads.

Der er garanteret noget der ikke fungerer som det skal og I må meget gerne komme med input – ris, ros osv. Men overordnet set, så håber jeg, at I kan lide det 🙂

Et par tanker om layoutet. Jeg har længe gerne ville have et magasin-inspireret layout (prøv at klikke ud på forsiden), fordi jeg på den måde har mulighed for at fremhæve nogle kategorier på en overskuelig måde. Jeg kan skifte dem ud løbende, sådan at jeg også får vist jer rundt i de blokke som egentlig allerede er her. Det blev også tydeligt for mig, at jeg faktisk skriver meget i de samme 10 kategorier, så hvorfor ikke lave feature på dem på en god måde?

Generelt synes jeg blogland er meget stringent, sort/hvidt med alt for få farveklatter. Jeg vil gerne (og har altid haft) have lidt farve på min blog og min tanke er, at den skifter lidt med årstiden. Det vil mit “Om Malsen” billede i siden på indlæggene også gøre. Lige nu er det sommer og derfor er det et sommerbillede og en sommerpastel som baggrund. Måske ender jeg med at elske farven så højt at jeg ikke vil af med den! 😀 Vi må se! 🙂

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

Der er blevet tilføjet en kontakt-side i menuen …. flere læsere har efterspurgt sådan en, så her er den.

Jeg arbejder stadig med at få de sidste ting på plads … drop-down menuer mm og der kommer også en side i menuen omkring samarbejde med bloggen.

Nå! Men Velkommen til i hvert fald 🙂 Er spændt på, hvad I synes 🙂

39 Comments

 • Baysen

  Sikke et fint nyt hjem du har fået 😉 Er vild med farven, som jeg synes er meget enkel og stilren.
  Dog kan striberne i det hvide godt være en smule generende for øjnene, når man læser.

 • Guapizimo

  Det er blevet rigtig flot og der er mange fine funktioner, kan godt forestille mig at det har været lidt udfordrende at få på plads 😉

 • Lisbeth // itsfashionbaby.dk

  Jeg ELSKER det – men jeg har jo så også altid været vild med magazin themes 😀

  Jeg har dog lidt svært ved at læse overskrifterne på dine indlæg på forsiden fra min lille notebook pc – men ellers ser det hele virkelig, virkelig godt ud!

 • Lullumut

  Wauw, lækkert 🙂 Kan godt se du har brugt tid på det. Fedt du ikke gav op undervejs, haha 🙂 Er enig med baysen i, at striberne driller lidt. Og her i kommentarfeltet er skriften meget lysegrå, så det er lidt svært at læse, hvad jeg skriver 😉 Men ellers er her super tjekket 🙂 Og jeg er altså også til farver. Ved ikke hvorfor mange bloggere bare vil have hvid baggrund og kæmpe billeder.

 • Lise/walkinrunout

  Hvor er det flot…. og hvor er du dygtig 😉
  Et par små ting…. teksten er meget lysegrå, når man kommenterer (i hvert fald fra mobilen) det er lidt svært at læse… måske den skal være en tone mørkere??
  De der farveklatter med twitter, bloglovin mv, flytter sig rundt på skærmen… så man skal passe på ikke at ramme dem (lidt irriterende, når man nu følger i forvejen)
  Ellers er jeg ikke stødt på problemer 😉
  Kram!

  • Marlene D

   Tusind tak 🙂
   Jeg er OBS på det med farve i kommentarfeltet. Det løser jeg!

   Ang de små ikoner så er det fint du siger det. Hos mig generer de ikke, men de skal ikke irritere – så finder jeg ud af noget andet. Kigger på det! 🙂

 • Sascha

  Tillykke med dit nye hjem!

  Jeg må indrømme at jeg liiiige skal vende mig til det. Men bare rolig, så nemt slipper du ikke af med mig :p

  Og så lidt småting:
  – Enig med Lise i at den grå tekst når man kommenterer er meget svære at læse
  – Overskriften på det små blokke på forsiden er meget lille
  – Jeg forstår hvad du mener med kategori inddelingen, men det er ærgeligt når man kan se det samme indlæg i flere kategorier

  Men jeg synes at det er fedt at du går dine ‘egne veje’ og ikke vil ligne alle de andre blogs for meget.

  Og det er super sejt at du har gjort det hele selv!

  • Sascha

   …Og lige én ting til 🙂
   Under alle dine indlæg på forsiden står der, at de er skrevet af dig. Det virker måske som en overflødig oplysning og teksten kunne skæres væk for at gøre det mere ‘clean’ at se på.

   Men du er stadig sej!

  • Marlene D

   Det er jeg glad for at høre 🙂 du hører jo til her 😀

   Jeg er opmærksom på de ting du skriver. Jeg ved ikke hvorfor teksten lige pludselig er lys i kommentarfeltet – det er IKKE meningen men skal lige have hjælp til det fra support.
   Ligeså med skriftstørrelsen på blokkene. Den skal være 2 pkt større, men også det har drillet mig, så afventer svar fra kode-geni. Ha ha 🙂

   Det er klart at blokkene vil vise de samme indlæg, hvis jeg har haft postet dem i begge kategorier … Fremadrettet skal jeg være mere “entydig” omkring hvilke kategorier jeg bruger. Hvis du ser hele min kategoriliste så er det også et udtryk for at jeg har haft alt for mange og ikke har været klar nok omkring tilhørsforhold. Det vil blive bedre når først der er blogget en uge – så er der system. 🙂

   Det er klart at man lige skal vænne sig til det. Det skal jeg også, men jeg føler dette er mere indbydende, giver læserne mere samt fremstår mere professionelt. Det var tiltrængt efter 4 år 🙂 synes jeg.

 • Bolize

  Et meget indbydende lay-out 🙂
  Kan ikke se nogen problemer, men hvis jeg støder ind i nogen, får du det straks at vide.
  Du har virkelig gjort et godt stykke arbejde – tillykke ♥

 • Ann-Sophie

  DEt er blevet så flot, Malsen! Det kan du virkelig være stolt af. Her er lidt mere “intimt” nu med den farvede baggrund og det synes jegklæder både din person og bloggen supergodt. Stort tillykke med alt det nye! Glæder mig til at læse med videre herinde <3

  • Ann-Sophie

   … det gik lige op formig, at formuleringen “klæder din person” var lidt uheldig. Hvad jeg mente var, at det passer overens med den varme person du er og på den måde, synes jeg, det nye layout harmonerer rigtig godt med din egen person (og dermed bloggen)

   Igen stort tillykke med forandringen <3

 • Beam

  Det er virkelig, virkelig flot! Er meget imponeret over jer, der har evner indenfor HTML! Er endda gift med en rimeligt dygtig IT-mand, så måske skulle jeg begynde at kigge ham lidt over skulderen?! Det er rigtigt fint lavet, M. 🙂

 • heidi

  Tillykke med dit fine nye “hjem”, fint og stilrent. Er lige landet hjemme efter 14 dage på Tenerife. Så der skal indhentes lidt indlæg ;0)
  Kh Heidi