Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Louis Vuitton RunAway sneakersJeg lovede lidt mere info og bedre billede af mine nye sneakers fra LV – here they are 🙂

Når man, som jeg, er en fiks str. 41, så åbner der sig pludselig helt nye muligheder, for disse sneakers er faktisk men’s line. Og ja de er pink i detaljerne 😉 LV’s mænd er alt andet end kedelige. Faktisk havde jeg kig på lignende model til damer, men syntes der var for mange farver på, så stillede dem pænt tilbage og daskede lidt rundt i butikken. Besøger altid herreafdelingen for at se på diverse graphite ting og ja, så faldt mine øjne på disse. Jeg prøvede på og var in LVOE med det samme. Vildt cool er de, synes jeg og super gode at gå i. 

Kan I lide dem mon? 🙂

Læs også:  Hår der knækker og bliver hurtigt slidt

5 Comments

 • Lise/walkinrunout

  De er vildt flotte…
  Jeg kan dog godt undre mig over, at de er til mænd… altså… ok lidt gammeldags, men sort og pink er da til tøser 😉
  – fedt for dig!!!

 • Maria

  Jeg kan desværre ikke lide dem. Hvis det ikke var for mærkets skyld, ligner de enhver anden sneaks som er på markedet. Det kunne godt (hvis vi nu slet ikke fokuserede på mærket overhovedet) ligne nogle par sneakers man kan købe fra Føtex. Ikke fordi der er noget galt i det overhovedet, men selve designet er bare ikke noget jeg synes er pengene værd. Man betaler for den bedre kvalitet og for mærket. Selve designet synes jeg ikke at der er nogle penge i. Det er simpelthen bare helt almindelige sneakers (har lidt new balance wibe over dem på forsiden, og lidt sam smith adidas på bagsiden vs nikes air max design og form).

 • Birthe

  Jeg synes de er rigtig rigtig flotte.
  Men jeg ville aldrig selv ha givet en formue for dem. Godt der står lv bagpå!
  B