Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Den der nye Louis Vuitton Petite Malle Infrarouge

Jeg har virkelig trukket den mere end jeg næsten har kunnet være bekendt, men der har bare været så meget at se til …. masser af sygdom desværre – vi har været ramt på stribe herhjemme og en masse andet travlhed, som har gjort, at jeg bare aldrig nåede til at tage gode billeder af min fine nye taske.
Da jeg viste jer billederne fra butikken, var der flere af jer gættede på, at det var den meget specielle Louis Vuitton Petite Malle Infrarouge, som jeg havde taget med hjem. Man skulle tro I kendte mig 😀 For det var nemlig lige præcis den. Jeg havde slet ikke regnet med at jeg ville kunne li’ den, men da jeg så den var jeg slet ikke i tvivl. De andre jeg havde tænkt på, fik slet ikke mit hjerte til at banke lige så hurtigt. Den er smuk, speciel og en helt ny æra, som jeg har nævnt et par gange.
Love it! I bliver lige billede-spammet lidt, så I kan se så mange detaljer som muligt. Lover at vise den “på” inden for det næste års tid 😀 ha ha …..ej, spøg til side. Håber at kunne vise den snarest.

      

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

8 Comments