Louis Lørdag #51 – Et stop i Louis Vuitton København

Louis Vuitton Essential V necklace
Der skulle gå lidt over et år før “Louis Lørdag” igen ser dagens lys – jeg forsøgte vist lidt at forklare mig i dette indlæg og at jeg nu har affundet mig med bruddet og den nye chefdesigner. Ting tager tid, men som man også siger, så kommer alt godt jo til den som venter. Jeg forventer ikke, at ret mange forstår, hvad jeg egentlig mener … eller kan sætte sig ind i det, men når man har haft en stor passion for noget i meget meget lang tid og der så ændres radikalt i fundamentet, så er det faktisk lidt som at skulle starte forfra. Jeg har virkelig skullet vænne mig til den nytænkning, som LV har undergået. Ingen tvivl om, at det også på mange måder var nødvendigt og godt for mærket. Et boost og en åbning til en helt ny tid og et muligt nyt segment. Og hold nu op det er lækkert.

I tirsdags var jeg forbi butikken på Amagertorv for at se på nyhederne. Noget jeg sjældent har tid til, så jeg nød at have mere end en time til rådighed derinde. Et andet incitament var også, at en af mine tasker havde en graverende fejl i og da den desværre slet ikke kunne repareres, havde jeg lidt til gode at spendere.
Jeg fik bl.a. kigget på de smukke modeller i Infrarouge serien, som jeg skrev om her – prøvede Dora og Petite Malle. Alt for smukke i virkeligheden. Anderledes og perfekte. Kiggede også på den smukke blå Capucines, som er ekstremt klassisk og som fås i et hav af farver. Der er desuden en masse smukke pasteller og jeg glæder mig især til den nye turkise kommer, som så småt begynder at dukke op rundt omkring på nettet. Det varer heller længe før der bliver åbnet op for, at man kan lave Mon Monogram på Graphite og se det bliver virkelig interessant.

Louis vuitton infrarouge petit malle Louis Vuitton infrarouge dora

IMG_6148

Louis Vuitton blå capucines

V-halskæden har jeg sværmet om ved flere lejligheder og jeg bestemte mig endelig for at købe den i tirsdags. Den er ualmindelig enkel og meget meget fin. Samtidig er den indbegrebet af LV …. V står nemlig for “Volez, Voguez, Voyagez, Vuitton”, som er et udtryk brugt i mange år om rejsekufferterne “Les Valises”. Man kan også få små øreringe og dem håber jeg at få råd til, når jeg har haft fødselsdag senere i denne måned. Kollektionen hedder “Essential”.

Jeg endte faktisk også med at tage en taske med hjem … og den skal jeg nok vise endnu bedre frem snarest. Lille hint: det er en af dem i dette indlæg 😉

Har du lyst til at gå på opdagelse i Louis Lørdag- indlæggene? Klik HER.

 

… og ps: Ja, jeg skal have ordnet hår ….trænger noget så gevaldigt 😀

This entry was posted in Black Swan, Dagens / Today's, Louis Lørdag, Louis Vuitton, Luxury, My collections, My favorites, My looks, New buys and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Louis Lørdag #51 – Et stop i Louis Vuitton København

 1. Sascha says:

  Uhhh hvor spændende med tasken. Den glæder jeg mig til at se 😀 Petit Malle???

  Og super fin halskæde!

  Jeg elsker Louis lørdag og håber at de kommer lidt oftere nu end med års mellemrum 🙂

 2. StyleStories says:

  Den blå er virkelig smuk! Håber det er den, du har taget med hjem, den tilfører virkelig noget helt særligt i den farve 🙂

 3. Birthe says:

  Åh, så stor en fornøjelse en søndag morgen!
  Tænk, hvis du havde “slået op”, jeg havde ikke kunnet bære det!
  at det er svært at acceptere det nye viser måske netop, hvor banebrydende fornyelsen er.
  Den blå er vidunderlig smuk, men hver dag?
  Jeg tror som Sasca at du har købt Petit Malle.
  I spænding!
  B

 4. Godt at du kan bringe Louis Lørdag på banen igen, det var og er nogle gode indlæg!

  Glæder mig til at se dit endelige taskevalg 🙂

 5. Pingback: Malsen – Blog om mode, skønhed og liv3 der gerne måtte være pakket ind

Comments are closed.