louis Vuitton sort epi Louise
Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Tabte mit hjerte til Louis Vuitton Louise

Louis Vuitton Louise er ikke en ny model – den er allerede i sortimentet, men i andre farver. Jeg sukkede over den lyserøde tidligere, men valgte den alligevel fra, da det nok mere var mit indre tøsehjerte der bankede for den lyserøde udgave mere end det var et egentligt “need”. Engang kunne jeg bedre retfærdiggøre den slags køb (læs: før hus, sommerhus og baby) og havde helt andre midler til rådighed end i dag. Nu skal købene overvejes mere og der skal større vægt bag beslutningerne.
På min musthave-liste har der dog længe stået “pæn lækker sort mindre taske med lige dele skønhed og råhed som kan bruges på flere måder”. Og det har ikke været nemt at finde. Jeg er kræsen som bare pokker og også nærig, når jeg godt ved, at jeg skal have spenderebukserne på. Så vil jeg have 100% value for money.

louis Vuitton sort epi Louise

I sidste uge, da der var pressedage, havde jeg lige en halv time i overskud og brugte den selvfølgelig i mit andet hjem – Louis Vuitton butikken, ha ha 😀 Kiggede på den limited Celebrating Monogram kollektion, men kiggede også lidt på den helt almindelige sorte pochette i Epi. Tænkte at den måske kunne være det match jeg ledte efter. Den var god, men manglede alligevel lidt, så da Mette, som er ansat i butikken, fortalte mig at Louise ville komme i sort mat epi, var der bare noget der klikkede inden i. MATCH!! Hun havde en jeg kunne se og jeg var faktisk slet ikke i tvivl. Det værste var umiddelbart, at jeg ikke kunne få den med, da den slet ikke havde launchet endnu. Verdammt! Men i går …. åhhhh, i går. I går var jeg inde og hente den. Den bliver det bedste køb længe og jeg har tænkt mig at bruge den hele tiden. På arbejde, i byen, på tur …. all over. Den kan tåle det, det ved jeg. Erfaringerne fortæller mig, at Epi er den mest hårdføre af alle Louis Vuittons materialer og man kan simpelthen ikke se alder på dem med mindre de er blevet tæsket rundt. Har fx en anden Epi-taske, som er godt og vel 12 år – ligner den blev købt i går. Anbefaler Epi til alle jeg kan, hvis man vil købe luksus der holder holder holder.

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

NÅ! Men tilbage til miss Louise. Her er hun i alle detaljer og da jeg er ualmindelig søndagsgrim, er der ikke outfitbilleder. Hvis I vil se, hvordan hun ser ud på, så lagde jeg dette billede af mig og hende op på Insta. OG så passer hun til mit fine bælte også.

Hvad synes vi – er hun en lækkertrold eller hva’? 😀

louis Vuitton sort epi Louise

louis Vuitton sort epi Louise louis Vuitton sort epi Louise louis Vuitton sort epi Louise louis Vuitton sort skuldertaske

20 Comments