Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Det gode selskab

I dag tænkte jeg ikke på figuren. Ej heller på mine tænder ha ha 🙂 I stedet mødte jeg glad og forventningsfuld op på La Glace i København, hvor jeg var blevet indbudt af Louis Vuitton.

Stemningen på La Glace er helt speciel og uden lige – atmosfæren er sin egen og kagerne ligeså. Louis Vuitton havde sat en håndfuld gode kunder og LV-entusiaster stævne til en uformel hyggelig eftermiddag med løs snak om den LV-passion, som alle omkring bordet delte. Brandet, produkterne, limited editions, showpieces, tidligere shows og andre nørdede Louis Vuitton-emner blev vendt imens vi bogstavelig talt mæskede os i farvestrålende sukker og himmelske cremer….. Og gik derfra med et sugar rush som først er ved at aftage nu, ha ha 🙂

Når man er så stor fan af et brand, så er det en fantastisk oplevelse at få mulighed for at diskutere det med andre, som rent faktisk er mindst lige så optagede af det og meget meget fint at LV København anerkender det, synes jeg. Events i butikken er naturligvis fabelagtige, men sådan et arrangement som i dag lever jeg højt på lidt længere. Så fint 🙂

Måske så I lidt kage på Instagram? (@malsen) og ellers så er her et par billeder mere … Mums. Ser det ikke lækkert ud? 🙂

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

2 Comments

 • Birthe

  Da vi var unge gik vi tit på la glace.
  Jeg fik en linse og en kop te.
  Min mand drak chokolade med flødeskum og spiste mindst eet stykke sportskage dertil.
  Det slog aldrig fejl, at han, når vi igen gik på strøget, sagde
  ” uha, jeg tror da jeg er ved at blive syg, jeg er helt svimmel”…
  Det tror pokker.
  Hvad er det for en taske du er efter?
  Knus