Min stil,  Rejser og ture

When dreaming about summer …

 

Når man nu ikke er specielt meget viking og faktisk ofte føler, at man er født på de forkerte breddegrader, så hjælper det lidt at tænke tilbage på de her dage i december, hvor sydens sol fik lov til at varme mine kinder og hvor en let sommer silkekjole kunne blive luftet. Det er da at tage forskud på glæderne – både i form af et klima, som mindede om sommer og en kjole, som er fra den kommende SS16 kollektion og fra Kudibal. Jeg laver et særskilt indlæg med inspiration fra deres SS16, for jeg kan godt love, at den ikke skuffer! Der er så mange lækre ting …. bredspektret og i fine kvaliteter. Min ønskeliste derfra er lang og jeg har måttet lave en prioriteret rækkefølge af mine kommende køb. Først på listen er en vanvittig lækker cardigan-poncho-tørklæde-sag 😛

Vejret i Spanien var så fint …. par og tyve grader … og selv på stranden gav det fint mening at opholde sig – ikke for meget vind og bonus var, at Stitch var med. Hun er ny i deres familie og var på stranden for første gang. Hun havde en fest både med sand og sten, ha ha 😀

Kjolen er den jeg har på og den lækre frynsesag til højre er nummer 1 på min must-buy liste *indsæt hoppende smiley, som ikke kan vente* – den er nok lige på trapperne.

dea kudibal ss16

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner