Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Pressedags-Outfit og et godt tip!

2-IMG_0585-001 5-IMG_0590-001 1-IMG_0584-001 3-IMG_0587 4-IMG_0589-001 6-IMG_0594
I fredags fik jeg vist jer min nyeste taske, nemlig MbMJ-leopard-vidunderet, men lovede jo også at vise resten af outfittet.

And here goes: Jeg havde tænkt praktisk, for af skade bliver man klog og jeg har spadseret København tynd frysende, svedende, med vabler og trætte skuldre alt for mange gange i bloggens tegn til at jeg denne gang ville begå samme fejltagelse(r). Mange timer på benene og ind/ud af bygninger kræver at tøjet ikke er for varmt eller for koldt. Dertil kommer, at man jo aldrig bliver klog på lige netop vejret herhjemme på den her årstid, så lag-på-lag er the way to go! 🙂
Den lange cardigan (som jeg viste jer her) er et hit hit hit og jeg kan ikke anbefale den nok! Under den havde jeg min Camilla-kjole fra Black Swan Fashion …. på mange måder en af mine yndlingskjoler, fordi den er top-behagelig, har lidt uld i sig uden at kradse og giver rigtig god mening både til hverdag og lidt mere fint brug. Flade støvler med snakeprint, leopardtasken, yndlingsuret fra Daniel Wellington og to gange Pandora-fjer … nå ja, og så brillerne jo! Klarede mig igennem dagen med både humør, velvære og superb selskab, så bliver det ikke ret meget bedre 😉

Black Swan har i øvrigt fragtfrie dage her mandag og tirsdag …. Sig endelig til, hvis jeg kan hjælpe med at få fyret en bestilling afsted. Skriv til malsen@malsen.dk
Camilla-kjolen, som jeg har på på billederne er ganske vist udsolgt online, men måske er der stadig en konsulent, som har den hængende ude i DK.

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

6 Comments