diverse,  Min stil,  Skønhed,  Skriblerier

Hands on …

Sommerferiestemningen begynder langsomt at forankre sig i min krop – jeg ved, at når jeg lukker døren til mit delekontor på fredag, så venter der absolut fred og ro i 4 uger før arbejdet igen skal tages op. Jeg glæder mig allerede faktisk. Der er noget helt særligt ved at tage hul på et nyt skoleår og i år bliver det jo også i helt nyt regi på det nye arbejde. De sidste par uger har der været nyudklækkede studenter rundt omkring hele tiden, kantinen har været fyldt med familier med blomster og stolthedstårer i øjnene. Smukke smil og hurra-råb. Det har været en gave at observere på sidelinjen. Mine elever er jo i en anden kontekst i og med de er elever på et integrations- og uddannelsesprojekt, så de er ikke “almindelige” handelsskoleelever. Det gør dem ikke mindre fantastiske. Jeg synes det er fantastisk, at de er i stand til at tage vare på deres skole, være glade og være indstillet på at være en del af Danmark … tænk engang, hvad de mon har oplevet. Tror de færreste af os har fantasi til at forestille os det. I onsdags sluttede vi af med en sommerfest, hvor de som nu skal videre i uddannelsessystemet fik eksamensbeviser og hvor der var fællesspisning og høj stemning. Jeg havde været lidt overmodig og havde vist forventet mig lidt mere af vejrguderne, så det resulterede i en ordentlig forkølelse. Så kan jeg lære det. Never trust a Danish summer 😀 Anyways! Så giver jeg den gas med at løbe det ud af kroppen og så ellers høre en masse sommeragtig musik med sydlandske rytmer …. hvis jeg danser længe nok, mon så ikke solen kommer? 😀

Læs også:  4 plejetips til læber forud for vintermånederne

handsUr fra Daniel Wellington, armbånd med kinesiske stjernetegn fra Mulberry og ringe fra Pandora, rød neglelak fra Yves Rocher

Skrivning på bloggen her, er lidt sporadisk – det handler ikke om uvilje, men om at min macbook lever sit eget liv. Har haft problemer med at den lukker ned helt umotiveret og ofte midt i det man har gang i. Lækkert. Det er ikke så pokkers motiverende at sætte sig til tastaturet så. Mobilen er såmænd god til at skrive de mindre mere spontane indlæg på, men når jeg skal skrive lidt mere og også bruge redigerede billeder/ collager, så er det besværligt på iPhone. Håber jeg har fået ordnet den (lige nu opfører den sig ordentligt, men tør ikke jinxe det uh…) – i hver fald går det ok so far 😉
I går var jeg til sommerfest på mit gamle arbejde – SÅ skønt at se mine gamle kolleger. Jeg glemte at tage et outfitbillede, men jeg synes faktisk selv jeg var ret fin! Havde nålestribede mørkeblå bukser med vidde på (by Malene Birger), mørkeblå tee og hvid blazer på. Krydret med røde negle og perler. Billede af hænderne kan jeg heldigvis klare som kompensation for outfittet he he …. og min yndlings-sang pt skal I da heller ikke snydes for. Jeg har en skør svaghed for musik med latino-rytmer og hører faktisk en del spansk musik, men også forskellige tyrkiske, arabiske og bulgarske sange – specielt om sommeren. Fatter ikke en krone af, hvad de synger (jo de tyrkiske gør jeg jo, men ikke de andre), hvilket egentlig fik mig til at tænke på, hvilke sprog I taler derude – udover dansk naturligvis 😉 ? Kunne være hyggeligt at høre, fortæl fortæl.

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

 

3 Comments

 • Ditte

  Jeg taler en del sprog.

  Men det sprog der har været det sjoveste har været at lære, er tyrkisk.

  Det har jeg lært mig selv med lydbog og hele moletjavsen og så vores daværende lokale grønthandler. Han terpede mig.
  Jeg synes dog jeg har glemt det meste tyrkisk.

 • Sascha

  Jeg vidste ikke at du talte tyrkisk. Hvor spændende 🙂
  Hvordan mødte du egentlig din mand, om man må spørge, og har i så familie bosat i Tyrkiet? Det kunne være spændende at høre mere om 😀
  (Ja jeg er møg nysgerrig :-p)

 • Birthe

  Åh, du har minyndlingsring, den med hjerterne. Er netop ved at søde den i guld til en god pris, jeg vil bruge sammen med den mage til jeg har i sølv.
  Jeg er ellers ikke Pandora fan, men den ring elsker jeg.
  knus