diverse,  Shopping og Inspiration

Kalenderlåge d. 17. december: Nescafé Dolce Gusto Mini Me + forskellige drikke

dolce gusto
Vi nærmer os med hastige skridt årets mørkeste dag og derfor er det endnu mere hyggeligt at krybe sammen i sofahjørnet med benene oppe og nyde en varm kop kaffe eller te. Dagens låge sørger for friskbryggede drikke med caféstemning! Præmien er nemlig intet mindre end en Nescafé Dolce Gusto Mini Me, samt en ordentligt omgang kapsler! Der er te, kakao og kaffetyper, så der er lidt til enhver smag og enhver lejlighed. I alt nok til 72 kopper, så skulle den mørke tid nok være klaret 😉

Nescafé Dolce Gusto laver en del forskellige maskiner og jeg har selv haft en Melody og nu har jeg en Circolo … er så vild med kaffen de laver og ville aldrig undvære en, hvis jeg kan bestemme. Maskinen, som er i lågen her, er som sagt en Mini Me – en super praktisk maskine, som kan være i selv de mindste køkkener. Denne maskine er automatisk forstået på den måde, at man kan indstille maskinen til at køre de antal streger, som kapslen indikerer og derved opnå den smag, som Nescafé anbefaler – man kan naturligvis også selv justere skulle man ønske sig enten lidt stærkere eller svagere drikstyrke.
De forskellige kapsler som følger med er Espresso Caramel, Tea Latte, Espresso Intenso, Lungo, Latte Machiato & Choco Caramel og når de er brugt, så er det bare med at handle ind lige her, hvor alle varianter fås. Så nemt! Kapslerne fås også i forskellige dagligvareforretninger.
Meget kort, så er der altså intet frysetørret eller deslige i de her kapsler … kaffen fx er helt frisk og ligger gemt i en membran inde i kapslen. Aromaen frigives, når vandet presses hårdt igennem kapslen og derved opnår man oplevelsen af helt friskbrygget kaffe hver gang. Samme gælder for te og kakao, naturligvis 😉 Ret snedig teknologi i sådan en relativ simpel kapsel … prøv selv at skille en ad, hvis du er en nysgerrig kat, som lige må vide, hvordan ting er skruet sammen.

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

For at vinde denne luksuspakke med maskine og kapsel, skal du beskrive dit bedste kaffe/te/kakao-øjeblik …. aaaah 🙂 Derudover sender du selvfølgelig lige et like i Nescafe Dolce Gustos retning på FB og et i min også 😉 Sidste dag for at deltage er d. 22. december.

Lone Larsen blev den heldige vinder – stort tillykke og af hjertet tak til alle deltagere og fordi I ville dele jeres bedste kaffe/te/kakao-øjeblikke <3

101 Comments

 • Sarah

  Min bedste kaffe/the/kakao øjeblik var her for to uger siden hvor min mor, søster og jeg var på juleshoppe tur. Vi havde kigget i butikker hele dagen og kulden bed i vores kinder. Sidst på dagen fik vi varm kakao med flødeskum på en lille, hyggelig og varm cafe 🙂
  Glædelig JUL 🙂

 • Lovisen

  Jeg har en årlig yndlings kop kaffe. Har hvert år en venindetur til Berlin, væk fra hverdag, børn og pligter i 5 dage. Og den første kop kaffe dernede, når taskerne er pakket ud, får bare skuldrene til at falde ned på plads igen. Flere dage med god kaffe, skøn mad, dejlige drinks og venindetid, aaaaaahhhhhhh!!!!!

 • Anette Dahl Povlsen

  Mit bedste øjeblik er når jeg kommer hjem fra arbejde og lige sidder og nyder kaffen og snakker med min mand om dagen , og hører børnene leger 🙂

 • Natassia

  Når det river og rusker i træerne, når sneen falder tykt, og kulden bider – findes der intet bedre end at krølle sammen i sofaen med en god kop the. Lige nu er jeg småafhængig af Chai.

 • Malene

  Man lister sig op en time før mand og 4 børn står op, sætter kaffe over (3 krus er passende )lukker katten ind, finder neglelak-julekalenderen og åbner og tænker ihh , og så er kaffen færdig og har aldrig smagt bedre 🙂

 • Gitte Seloy

  Liker & liker. 🙂

  De bedste kaffe/te/kakao-øjeblikke er, når der er ro på jobbet & jeg sammen med den bedste kollega, kan sidde ude på trappen & nyde en kop i solen.

  KH
  Gitte Seloy
  Fængselsbetjent

 • Jane Rønsted Tvede

  Den bedste tid er efter aftensmaden og en travl og hektisk dag er næsten overstået . så er der tid til at hygge med en god kop kaffe/kakao og sidder sammen med familien og nyder tvét sammen med <3 <3

 • Helle

  Mit bedste kaffe øjeblik er klart efter en lang og kold dag hos hesten 🙂
  At komme hjem i varmen, sætte sig ved brændeovnen og få varmen og en dejlig varm kop kaffe – det er altså lykken!
  Hvis kaffen så oven i købet kunne være Dolce Gusto – ahmen whats not to like? 🙂

 • Cecilie Bruun Pedersen

  Det bedste er helt klart, for mig, om aftnen, når man har fri og bare kan sidde lidt foran fjernsynet, med en varm kop te.

 • Helle Rick

  Mit bedste kaffe-øjblik er hele tiden, altid 24/7. Jeg er en kaffe-holic <3
  Jeg drikke vist over gennemsnittet dagligt. Jeg drikker helst vand med smag 🙂
  Fantastisk gave

 • Maria Seidelin

  Ihhhh den bedste kop var uden tvivl den jeg fik da jeg lige havde født 😉 Ahhhh!

  Kh Maria Seidelin

 • Katrine S.

  Mit bedste kaffeøjeblik i år har været den første autentiske afrikanske kaffeoplevelse under vores tur til Kenya her i starten af december. Alt gik op i en højere enhed: smagen, stemningen, kaffemarkerne… Uhm!

 • Birna Lambaa

  Mit allerbedste kaffeøjeblik var i sommers, D. 6. Juni kl. 00.15 ca., da min studybuddy og jeg, langt om længe, fik afleveret vores bachelorprojekt 🙂

 • Christina S.T,

  Mit bedste moment var faktisk min mors! Hun prøvede en af kapslerne forleden og var helt vild med den! og ret så fascineret af maskinen også! Så nu ønsker hun sig også en. Så hun vil få den hvis jeg vinder 😀
  Og der er da ikke noget bedre end når man har været ude med hunden i regnen at drikke sådan en kop lækker kaffe!

 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg erindrer en snestorm….en lang gåtur hjem, fordi bilen ikke kunne køre resten af vejen…….en hoveddør der ikke kunne holde sig lukket pga blæsten medmindre vi låste den………..blå baller……….fortrydelse over at have taget det smarte og meget blonderede undertøj på LIGE den dag………MEN da jeg så efterfølgende fyldte badekarret, og nød en rygende varm kop kakao, var det egentlig meget hyggeligt 😀

 • Annesofie Kjeller Larsen

  Jeg er virkelig kaffe elsker!! Den bedste kaffe oplevelse var for mange år tilbage på en hyggelig lille kaffebar i Aalborg hvor caféens barrister netop havde vundet en masse priser! Det var sanseligt og æstetisk, et kunstværk!! Men jeg elsker altså også bare min kaffe om morgenen 😉

 • Lene Bringsjord

  <3 Jeg elsker simpelthen min første kop kaffe om morgenen med friskmalede kaffebønner så duften af kaffe spreder sig i mit køkken og med lidt kaffefløde i min yndlingskop, og så bare have tid til at nyde den i ro, så synger englene <3

  Vil elske og vinde Nescafé Dolce Gusto Mini Me, også til at bruge når der kommer gæster.

  glædelig december,
  smil Lene

 • Jenny C.

  det var i brasillien på en cafe de laver virkelig god kaffe derovre selvom det er på den anden side af jorden:-)

 • lissen andersen

  I sommers da jeg fik min første kop Americano, det var en skøn oplevelse, og at det var på en tur til København, for at høre The Wall, sammen med kæresten, gjorder måske også sit til at stemningen var god!!

 • Anne Katrine

  Halli hallo en masse lækre smagsvarianter som følger med den søde mini, der ville passe perferkt til mit lille kollegiekøkken 🙂 yndlings kaffestund; var på Københavnertur i december for et par år siden med min familie, og det var bidende koldt, så vi besluttede at varme os på varm kakao og kaffe på D’angletere – fantastisk smukt sted, og vi ventede og ventede, faktisk så længe at vi til sids fik vores kakao og kaffe gratis pga. den lange ventetid 😀

 • Henriette Jensen

  Mit bedste kaffe moment er om aftenen når husets 3 banditter er taget til drømmeland. Sofa, nyde roen og en kop god kaffe.

 • Lullumut

  Jeg har selv maskinen og elsker den 🙂 Vil prøve at vinde denne til min søster, som har ønsket sig et længe. Uh, mit bedste øjeblik må være i går efter træning, hvor jeg drak en kop varm kakao fra maskine med mini skumfiduser i 😉 Alle øjeblikke er vel gode 🙂

 • Karina

  Mit bedste kaffeøjeblik er hent sikkert om morgenen. Når begge børn er afleveret og manden taget på job. Jeg kommer tilbage til huset og har 20 min fuldstændig til mig selv – ro, god kaffe og stearinlys på bordet. Bedste opladning til dagens pligter – jeg elsker det og prioriterer den kop kaffe højt! Så den må gerne være ekstra lækker da 🙂

 • tanja mortensen

  må med (lidt) skam melde, at mit bedste kaffe øjeblik er når dagen er ved at være omme. arbejdet er lagt på hylden, hverdagens strabadser i hjemmet overstået og ungerne lagt i seng. der er ro til at nyde kaffen solidt plantet i sofaen uden forstyrrelser og med god samvittighed over at man er ved at være klar til næste dag;-)

 • Mette Karlsson

  Mit bedste kaffemoment er at siidde efter en lang dag med en chokokaffe og bare nyde den i ro og mag. Med en baby på vej ville det jo være perfekt med sådan en maskine!

 • Maja F

  Jeg er laktoseintolerant, så i MANGE år har jeg ikke kunne få mig et glas kold kakao, så da jeg fik det for et par år siden var det en super god følelse 🙂 Men hver morgen når jeg får man morgen-kaffe er altså et lækkert kaffe-øjeblik 😀 hehe

  //Maja

 • Kristina K

  Det er uden tvivl, når je har en lang dag og efter at ungerne er lagt i seng sætter mig foran computeren for at læse blogs med en stor kop kaffe eller the.

 • Pia Hansen

  MIT BEDSTE KAFFE MOMENT ER OM MORGEN NÅR JEG HAR FRED OG RO TIL AT NYDE SMAGEN AF KAFFE OG STILLE OG ROLIGT VÅGNE OP 🙂

 • Signe L

  Når yndlingskollegaen og pendler veninde har taget ekstra kaffe med i toget kl 7 om morgenen – det er ren love:-)

 • Tine Lildballe

  Åh der er mange. Men den allerbedste, er nok når jeg har tid til at sidde stille og roligt i sofaen om morgenen og nyde enten min meget store kop kaffe, eller min chai latte. Mmmmmm

 • Anna lei

  Mit bedste kaffe øjeblik er da jeg mødtes med min skønne veninde, som jeg ikke havde set i over 1 år og vi hyggede os som om at ingen tid var gået:) Det er et godt venskab:)

 • Lisa Greve Korsbæk

  Den bedste teoplevelse er når vi alle 5 er hjemme efter skole og arbejde og samles om spisebordet til en kop te og for mandens vedkommende kaffe og snakker om dagens oplevelser.

 • Peter

  Mit bedste kaffemoment havde jeg forleden – pumpen i brønden på vores gamle gård gik i stykker,og skulle fixes… jeg må sige at efter 2 timer i en brønd med koldt vand i december måned – ja så smager kaffen vidunderligt, når man igen sidder inde i varmen!
  Ville elske at vinde denne maskine for det er med garanti ikke sidste gang pumpen i brønden går i stykker!

 • Baysen

  Jeg ELSKER, når min mor laver varm kakao fra bunden på kolde efterårs-/vinterdage! Det sker bare alt for sjældent. Så det ville da være lækkert med sådan en makker i køkkenet, der kan give os flere af de øjeblikke 😉

 • Lou

  Mit bedste kaffeøjeblik er uden tvivl i weekenderne, når den lille frøken sover sin middagslur og der er tid til at smække benene. Kaffen bliver nydt i fulde drag 🙂 Man kommer til at sætte stor pris på disse små magiske øjeblikke når man får børn – har jeg erfaret..

  /Lou

 • Stine Bloch

  Det bedste øjeblik er når pigerne er puttet og manden og jeg kan nyde et stille øjeblik med en god kop kaffe og en god film 🙂

 • julie lillegaard

  Mit bedste kaffeøjeblik var i lørdags, da jeg sad og savnede mand og børn på en travl læsesal og stressede over min hidtil værste eksamen. Dagen blev reddet, da jeg mødtes med en lige så travl veninde til en hurtig kop kaffe på en café – og fik en latte med et fint hjerte ovenpå. Og prikken over i’et var, at travl, men omsorgsfuld veninde havde en lille æske af sin mors hjemmelavede småkager med til mig! Det er helt vildt, så rart, det føles, at nogen gør sig umage med at lave noget fint til én, når man selv har for travlt til at yde omsorg for sig selv. Jeg tænker, det er lidt den samme følelse, hvis man har en fin, lille maskine, der kan lave kaffe, som bare lige er lidt mere lækker end den sædvanlige kop instant.

 • Waldemor

  Åhh det er om aftenen når ungerne sover og dagens pligter er overstået, så er det benene op i sofaen og en kop kaffe i hånden 🙂

 • Pia Rotbøl

  Når ungerne er puttet, og jeg sidder i sofaen med en god kop te, og lige kan puste ud efter endnu en travl dag

 • Mai O.

  Når min kæreste og jeg har et minut for os selv – voksentid på den der afslappede formiddagsmåde – og vi maler bønner, koger vand og sætter os overfor hinanden. Han har pæne øjne, kaffen smager godt og livet er faktisk fint. Sådan en stund er rar.

 • Anne S

  Når jeg bare har været i ude i kulden og er helt kold, så elsker jeg at sætte mig med et tæppe og en varm kakao

 • Kira Trust

  Manner en lækker maskine!!! Den bedste kaffe er når ungerne er afleveret og jeg sætter mig foran skærmen og kigger på dagens gøremål. Eller hvis jeg har en time helt for mig selv på cafe! Love it!

  Hvis jeg vinder inviterer jeg dig på kaffe <3 det bliver med garanti også blandt mine yndlings moments!!

 • Camilla K. Olesen

  Mit bedste te øjeblik, er et der gentages i tide og utide. Første gang jeg smagte ‘frisørens te’, var jeg simpelthen solgt, og det har jeg været siden. Tænk at man kan få te, der smager så syndigt af lakrids, og ligeledes henleder ens opmærksomhed til “After Eight” chokoladen grundet den friske pebermyntesmag. Jeg drikker særligt te’en, når min søde tand bliver lidt for fremtræden, når jeg kommer hjem efter en hård dags arbejde, eller blot når der skal hygges i sofaen. ARGH! <3 Nescafé Dolce Gusto Mini Me'en vil uden tvivl kunne bidrage til mange flere af den slags lykkestunder!

 • Connie A

  Det er om eftermiddagen på job når man er ved at være lidt træt ☆ så et krus cacao 😀 så er jeg klar igen 😀 nok en dårlig vane. .meeen det hjælper 😉
  Der har længe stået en Dolce Gusto på ønskeseddlen ☆ så xx fingre

 • rijaH

  Det er måske lidt sært, men når jeg bliver forkølet så er en af de ting jeg ser frem til, nok den eneste, uanede mængder af kamille te med honning i. Det smager så umådelig godt 😀

 • Katrine Gunnersen

  Åh, der er jo så mange, men de dejligste er nok den kop te, som man tilbydes på Skejby efter fødslen – den har jeg nu nydt to gange sammen med min mand

 • Tanja H

  Jeg har aldrig været fan af varme drikke før nu. Men nu er der ikke mere luksus end at stå tidligt op for at ku drikke varm te eller kakao i fred og ro inden job. Eller sent om aftenen når man slapper helt af inden sengetid. Tænk at den slags ku få en til at slappe så meget af hah. Jeg dropper det hvertfald aldrig igen 😉

 • Monica Figgé Jensen

  Den første gang jeg prøvede varm kakao med flødeskum til min onkels fødselsdag. Der var koldt ude, så det var en dejlig fornemmelse med noget varmt og lækkert 🙂

 • Lis Vinter

  Sådan en drømmer jeg om at eje – jeg elsker at prøve og drikke de forskellige varianter, jeg får dem altid når jeg besøger min søn som har denne lækre maskine !

 • Julie

  Det må være på en skiferie i Norge, hvor jeg fik mig en dejlig kop varm kakao i en lille træhytte på en pist. Det var hundekoldt udenfor, så det var så hyggeligt at sidde derinde foran en pejs og nyde et krus rygende varm kakao 🙂

 • Louise T.

  Min bedste kop te er den jeg drikker med fødderne oppe i sofaen, siddende i hjørnet med en god bog.

 • Julie Monberg

  Mit bedste kaffeøjeblik må uden tvivl være dengang jeg fik øjnene op for, at kaffe rent faktisk var en seriøs nydelse! Jeg kan i dag nærmest ikke leve uden kaffe, og for blot 2 år siden svor jeg, at jeg ALDRIG ville komme til at drikke kaffe. Mærkeligt, som ens smagsløg kan ændres – i hvert fald siger jeg tak for, at jeg fik åbnet mine øjne (:

 • Anni

  Ih, jeg vil så gerne have en rigtig kaffemaskine, i stedet for at drikke “Nes-kaffe” hjemme.
  Men min kæreste drikker ikke kaffe, så han mener ikke det skal med i budgettet, så det vil da være fantastisk om man kan vinde en 🙂

  Det bedste kaffe/kakao øjeblik (manden drikker jo ikke kaffe :)) er en lang gåtur i dyrehaven hånd i hånd med en kop kaffe/kakao om efteråret <3

 • Reza Ismaili

  Mit bedste kaffeøjeblik er den gang jeg fik øjet på min hustri i Barreso.
  Det glemmer jeg aldrig. 🙂

 • Agnethe Herskind

  efter en laaang skoledag, når man tager ind til byen, ned på den lokale cafe eller blot tager hjem eller ud og får en dejlig kop cappuccino, Latte, Chai eller bare en kop English Breakfast Tea med mælk. MUMS, og ihh hvor kan det gøre dagen bedre. Beroligende på den bedste måde, i det bedste selskab og det dejligste tilbehør. Bare skønt!

 • Katrine K

  Mit bedste kakao-øjeblik, selvom det var en lidt kedelig anledning, var fornyligt da min datter havde mellemørebetændelse og vi havde været til lægen og få en recept – vi gik på cafe for at spise morgenmad og vente på at apoteke åbnede…. Det var simpelthen så hyggeligt 🙂 og dejligt hun nu er blevet stor nok (6 år) til at vi bare kan gå på en cafe og sidde og hyggesnakke, uden at der skal foregå alt muligt andet for at underholde hende 🙂

 • Minela

  Lækker præmie! Mit bedste moment er når jeg kommer hjem fra en kold og lang skoledag og jeg så drikker te. Eller i dag, da min klasse og jeg var til julehygge hos min historielærer. Vi fik kakao med flødeskum, men det smagte lidt af kaffe. Det var SÅ hyggeligt og lækkert 🙂

 • Rie L

  Jeg er først begyndt at drikke kaffe indenfor det sidste halve år og jeg er blevet ret så glad for det – særligt lige nu under eksamen 🙂 men min krop har måske ikke vænnet sig helt til det endnu for dirrer fuldstændig 🙂
  Mit bedste kaffe øjeblik var i august i det fantastiske rom, hvor jeg fik den mest velsmagende cappuccino på en lille cafe på en af de mange pladser rundt om i byen og hvor det gik op for mig at jeg rent faktisk synes at det smagte enormt godt – siden er det blevet til mange hyggelige kopper med dejlige veninder – og jeg synes det er så meget bedre med kaffe-aftaler end cola-aftaler 🙂

 • Kira

  Mit bedste øjeblik er når jeg tænker tilbage på dengang man kom blåfrossen hjem fra kælkebakken en kold vinterdag og min mor stod klar med friskbagte boller og varm kakao med flødeskum. Det var ren og skær lykken!

 • Charlotte M

  Mit bedste kaffeøjeblik var da jeg for en måned siden skulle til eksamen og var træt af at drikke sort kaffe for at holde mig vågen til læsningen. Så jeg puttede en halv tsk. lakridspulver i min kop. Det var så lækkert! Jeg selv og mine to roomies ville være lykkelige for sådan en maskine – vi giver ikke hinanden julegaver, men sådan en her ville da være en god surprise-gave! 🙂

 • Mette Kristensen

  Snevejr udenfor, et tæppe, min datter samt kæreste og jeg i sofaen, mens vi alle spiser nybagte boller med smør og drikker varm kakao

 • Bit Eriksen

  lørdag morgen inden familien står op… der er ro og der er god tid til at nyde en lækker kop kaffe :0)

 • Line Svane

  Da jeg første gang smagte varm kakao. Jeg var 12, om min søster holdte 15 års fødselsdag for familien. Jeg havde insisteret på at jeg ikke kunne lide det (det lignede tyndmave), men jeg ELSKEDE det.. og har elsket det lige siden 🙂

 • Lone Larsen

  På sommerferie ved Vesterhavet og så tidligt op og på stranden med en termokop og bare sidde i klitterne og lytte til havet og nyde kaffen i ro og mag <3

 • pia sroka

  Det er helt klart om morgenen,når jeg lige er stået op,og sidder alene i stuen og nyder min morgenkaffe sammen med kæresten,inden børnene står op.

 • Marie N

  Jeg ved ikke om jeg har ét øjeblik. Men de dage hvor jeg føler mig aller mest bombet og helt nede i kulkælderen, er der ikke noget som en god kop kaffe, der kan ændre på energien 🙂

 • Astrid

  Når jeg sidder ved pc’en en weekendmorgen og min mand kommer med en cappuchino, så er jeg dobbelt solgt.

 • Sabina

  Jeg har en “regel” om at jeg kun deltager i de ting jeg ved jeg vil bruge, men her må jeg nok indrømme jeg deltager for kærestens skyld <3

  Jeg drikker ikke selv kaffe, dog skal jeg klart smage den kakao sag hvis jeg vinder hihi.

  Min bedste kaffe oplevelse… Det må så være kærestens bedste 😉 Kaffemaskinen var død på 5. dag i streg på hans arbejde, og på en rigtig op ad bakke mandag, kom jeg da lige forbi med et krus kaffe – til alle kollegers store misundelig, og kæmpe kæmpe glæde for kæresten 🙂

  Da vi ikke har kaffemaskine herhjemme, kan jeg roligt sige det var en kaffe der blev nydt.

  Så tror da nok liiige jeg vil vinde en maskine til ham 😀

 • Maja K

  Jeg er helt klart en café pige – så det er på en lille intim café, med kæreste, veninde, ven, kollega, fremmed-jeg-mødte-på-gaden, etc 🙂

 • Gitte Seloy

  Liker x 2.

  Det bedste øjeblik er efter en gåtur hånd-i-hånd i knirkede sne & klar stjernhimmel – med et enkelt koldt kys. <3

 • Linda

  Min bedste kop te på dagen er, når jeg lige er mødt på arbejde og kan sidde stille og roligt og læse mine mails efter en travl og til tider hektisk børnefamilie-morgen.

 • Camille

  Jeg tror, at mine bedste kaffe/te øjeblikke (selvom jeg ikke helt vil indrømme det) er i eksamenperioderne. Når man sidder med sin computer, tænder stearinlysene og gør alt, hvad man kan for at skabe en hyggelig eksamensstemning – der er sådan en maskine bare guld værd!

 • Julie I

  Der er ikke noget, som varm kakao til en hyggelig familiefødselsdag med alt hvad der dertil hører.. Og kakaoen er jo helt uundværlig i sådan en sammenhæng, og derfor er der utallige gode moments på den konto 🙂

 • Lis Vinter

  Jeg har mange gode kaffestunder !
  Min morgenkaffe – at sidde lige så stille at vågne over en kop kaffe – er skønt !
  Kaffe i kaffepausen på arbejde – velfortjen og med kollegaerne – hyggeligt !
  Aftenkaffen – sammen med manden- slutter dagen af på en god måde og roen sænker sig efter en veloverstået dag !

 • janne

  De bedste kaffeøjeblikke må være dem, jeg har delt med Bedste tilbage i barndommen – de associeres unægtelig med sludren og sukkerknald-dypning i kaffen;)