Shopping og Inspiration,  Skønhed

Something Essie to look forward too …

encrusted-treasures-2013-collection-bottles2
I februar, uge 6, lander den smukke Essie Encrusted Treasures kollektion i de danske butikker – de 6 lakker er effektlakker og er på hver sin måde specielle og anderledes – især glæder jeg mig til den sorte, som ligner kaviar … har googlet lidt på den og den ser ud til at være svær at lægge, men når det er gjort ordentligt, så er den saftsuseme flot! Den hedder også Belugaria, så intet under man tænker kaviar.
Inden vi når til Encrusted kollektionen, så kommer også winter 2013 “Shearling Darling” kollektionen, som har et miks af dybrøde og lækre vinterfarver at vælge i mellem .. disse er i handlen i januar. Du kan se søde Marias swatches af sidstnævnte lige her i en fin video.

Og nu vi er i skønhedsafdelingen, så er der en virkelig fin kalenderlåge, som er åbnet hos Guapizimo – skynd dig ind og deltag 🙂

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

7 Comments