Shopping og Inspiration

Gaven til de kære og dem som man aldrig kan finde på til med en FED rabat!

Indeholder reklamelinks

Oplevelsesgaver…. og så ovenikøbet med en klækkelig rabat!
I anledningen af Black Friday, sættes ALLE oplevelsesgaver nemlig ned med hele 25% med KODEN bf18 og det gælder lige nu – lige HER.

Jeg har personligt kig på både julegaven til mine forældre, min kæreste, min onkel, min søns far, samt en lille hyggeting til mig selv <3 Det er SÅ sjældent at der er rabat på de her ting, så jeg har siddet på pinde for både at købe selv, men også at kunne dele med jer!

Personligt synes jeg faktisk det er SÅ skønt at få oplevelser i gave. Dels fordi det er dejligt at bruge sin tid på gode og sjove ting, men også fordi det tit er ting man bare aldrig får gjort. Min drøm er fx at flyve i ballon men får det bare aldrig rigtig gjort. NU får jeg måske chancen!

Der er fx som sagt en tur i ballon, kurser i forskellige ting så som hvordan man laver pizza, macarons, flødeboller eller bliver god til fotografering mm og så videre eller hyggelige børneting med alt fra sov med haver til hotdog-kursus til falkoner for en dag, restauranter, ølsmagning, rejser, svæveflyvning, wellness og hav af andre skønne oplevelser – klik her eller direkte på billedet herunder og du kommer direkte til udvalget.

Håber tippet kan bruges 🙂

Læs også:  Sporty er cosy