Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Pilgrim kan fejre 30 års jubilæum

Det er nu rigtig rart, når det går danske virksomheder godt! Danske Pilgrim kan nemlig i år fejre 30 års jubilæum i smykkeindustrien med over 500 ansatte og dette markeres med en overdådig kollektion, som er både luksuriøs, blinget og fyldt med Pilgrim-vibes! Jeg er helt vild med armbåndet i sølv og den store halskæde. Helt fænomenal til en enkel sort kjole. Jeg skal i hvert fald lige se nærmere på sagerne live …. de forhandles i udvalgte Pilgrimbutikker landet over, men desværre ikke online. Endnu – det kan være det kommer.
Jeg er ret sikker på, at de fleste af jer godt ved, at Pilgrim jo donerer til Læger uden grænser, men måske ved I ikke, at beløbet faktisk har rundet 1.9 mio. euro! Super sejt, når forbrug også kanaliseres ud i velgørenhed, synes jeg og så har jeg bare et svagt punkt for Læger uden grænser; synes simpelthen de gør et fantastisk stykke arbejde.

Hvad synes I om jubilæumskollektionen – er den cool eller for meget? 🙂

pilgrim jubilæumskollektion

Læs også:  Den perfekte gave

13 Comments